Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Huan
Имя:
HUAN777 HUAN777
Статус:
Опытный писатель (377 комментариев)
Зарегистрирован:
12.12.2009 10:28
Карма:
515
О себе:
Болільник з 25-літнім стажем. Мій дивіз - "Динамо в серці назавжди"!!!
Цікавлюся сучасним футболом, новими напрямками і спратегіями. В футболі найбільше ціную командні дії на фоні яких можуть розвинутися справжні ідивідуальності. На одне з перших мість у грі ставлю особисті якості гравця, тобто його персона у всіх проявах, як на полі так і поза ним.
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 2

      Що це було? або суб’єктивний погляд на об’єктивні речі

      Huan HUAN777 HUAN777 (Huan)

      26.08.2015, 09:51

      Подивився вчора повність цілу гру. Є кілька думок, якими хотів подітилися. Дивитись не було на що!!! Якщо у головного тренера була одна ціль: опустити цих хлопців на землю перед ЛЧ…Тоді = здаюсь!)

      За те, що це так і було, говорить наступне: два “розбавлених” склади у кожному таймі. Зрозуміло, що картина гри - сплошний сумбур.

      Читать полностью →

    • 28

      Про вічне….aбо rimango con la squadra amata...

      Huan HUAN777 HUAN777 (Huan)

      15.04.2011, 18:41

       

      Про вічне….aбо rimango con la squadra amata...

         Давно вже мені не було так боляче…..вчора я йшов пізного вечора по спорожнілих вулицях Риму після перегляду в інет. клубі гри улюбленої команди…В серці пèкло і пекло, розум боровся з емоціями, одні почуття виринали слідом за іншими, вир емоцій не могло нічого зупинити: якась прихована образа чи то на себе, чи то на команду, чи то на тренера….навіть сам, щиро кажучи не міг з цим розібратися…Залишалося взяти пиво в пізній арабській піццері і почвалавши до дому, змягчити біль…мій біль….наш біль…А на вулиці падав дощ…чомусь його так давно не було цього дошу перед цим, а тут ще і цей злощасний дощ…в душі і з неба….

          Не хочуся здаватися банальним, але мені не давало спокою одне питання: чому, чому, яка причина???. Від чого залежить успіх чи не успіх команди? Часто можна почути вислови: «ми зможемо», «ми сильніші», «треба бути впевними у власних силах».  Чомусь  вчора це питання стояло переді мною дуже гостро. Яка основна складова успіху? Хороший тренер, підбір висококласних футболістів, потужна фінансова складова клубу, психологія переможців, тактика, мотивація. Безпечно думаю, кожен хто це буде читати зможе продовжити перелік складових успіху. Але ж є і було багато клубів, які все це мають або мають у значній мірі, але по великому рахунку нічого не виграють. …Де   криється розгадка?…Думаю багато б сказали: фортуна,  везіння, фарт …Подумати б тільки: кілька сантиметрів вправо чи вліво – і м’яч у воротах суперника, а цього не стається. Невелика помилка воротаря – і ми у пів фіналі – і сьогодні б «плели лаври» великій команді...зрештою - вона все одно велика…Але все таки, я кудись звернув….тож у чому, чи у кому секрет успіху? Тут мабуть все таки треба звернути увагу на метафізику, на сферу ірраціональну, або як можна було б сказати = Вищу Силу…Ті, що вірить  називає її Богом. Це така Вища сутність, яка допомагає людині, від якої залежить це саме везіння чи не везіння, в її руках є всемогутня сила, вона когось возносить, а когось принижує…Тут чомусь згадалися слова Вічної книги: «Бог гордими гидує, а смиренним благословення дає»….

         Вчора, здається у другому таймі почув, як рос. коментатор розповідав про те, що перед матчем група укр. журналістів бачили в головному соборі Браги Домінгуша Пацієнцію, який кілька годин спілкувався з Богом…

      З точки зору здорового глузду, звичайної логіки, коли вчора та й зрештою і в першому матчі ДК вийшло на гру було видно що у команди все є – хороші футболісти, досвідчений тренер (може хтось не погодиться зі мною, все одно я вважаю, що за багатьма ознаками жанру великої гри Київ навіть візуально виглядав, скажу так солідніше – ….але все таки далі проходить Брага… Ця  посередня команда з порівняно з невеличкого містечка…Я просто подумав, а може справді – окрім цих самих грошей, самовпевненості, професіоналізму потрібно ще щось, що є поза сферою нашого розуму…те, що не є в наших силах і що не можна купити…Тому мабуть вже в первісно общинному ладі досвід примітивних людей вказував на те, що потрібна поміч Неба, слід прихиляти його благословення…Можлива до нього і треба звертатися тим, хто виходить на поле і хто з щирими переживанням завмер перед екраном, чим хто розробляє тактику на гру і робить заміни, і тим хто вкладає мільйони в Велику команду…Можливо ця енергетика любові до назавжди рідного Динамо є основою успіху клубу. Думаю  ми можемо реально допомагати команд і то дуже сильно, прикликаючи поміч Неба на великий клуб.... Rimango con la squadra amata...я залишаюся з рідною командою

       

       

      P.S. Коли сьогодні відкрив сторінку «Шуріка», то був щиро здивований...Все таки в блогах не було так багато песимізму і образи на команду. Хоча і не без цього – було і інше – але все таки....Дякую...Ми з цим ще обов’язково переможемо...ні ми з цим вже перемогли...

    • 26

      Пошуки Ігоря Михайловича

      Huan HUAN777 HUAN777 (Huan)

      22.12.2010, 14:50

      З огляду на те, що в команді зараз відбувається чергова зміна тренера природньо у багатьох виникають претензії до І.М.Суркіса. На перший погляд це цілком нормально — у кого ж питати? Хочу висловити свою думку щодо наймовірніших мотивів, якими керується І.М,Суркіс при виборі кандидати на посаду гол. тренера. (про них можна робити висновки з досить частих інтерв’ю з Ігорем Михайловичем).

      Читать полностью →

    • 38

      ДУМКА: Що зараз відбувається з ДК?

      Huan HUAN777 HUAN777 (Huan)

      02.08.2010, 14:36

      Давно хотів написати про ситуацію, яка склалася навколо Динамо на даний час. Я болільник ДК із середнім стажем - від першої половини 80-х. Найперше хотів проявити солідарність   з багатьма на сайті!!!
      Боляче, що в грі команди нормальний креатив з’являється лише час від часу, втомлюють ніби то контроль мяча ( інколи якийсь дуже скучний), але без цікавого загострення гри в атаці. Особливо турбує ситуація в захисті, де постійно з’являються дірки (при чому з посередніми командами)!!!
      З огляду на це в середовищі болільників Динамо звучать, м’яко кажучи:)) репліки незадоволення і звернені вони в основному в бік В.Г.Г. Ви запитаєте, а куди їх ще відсилати? Він у відповіді за все!!!Все справді так. Звичайно після трьох важливиз перемог (Мелаліст, Гент і Севастополь), народ трохи притих, але чи на довго? Думаю питання зміни тренера може знову виплисти на поверхню після першого ж спотикання. Але я б запропонував уявити, звичайно гіпотетично!!!, що президент після гри з Оболонню делікатно "просить" Газаева. Що відбувається? Майже за рік сформована приблизно на 70% команда з інших гравців. Відбулася досить приснойна комплектація команди. Чесно кажучи, аж захвилювався такою конкуренцією у всіх ланках. При Газаєві розкрилися НАШІ хлопці: Хачеріді, Гармаш, Ярмоленко, Зозуля, надіюся на підході Калитвінцев. Не можна не погодитись, що цього ми не помічали раніше, при всій моїй любові і повазі до тренерів-екс-динамівців. Рівно ж ведеться, як на мене, не найгірша селекційна робота. Правда, Газаєву не зовсім вдається, принаймні мені так здається, підтримувати ідеальний мікроклімат у команді. Але уявімо собі, що Ігор Михайлович раптом почув !глас народу" з сайту і знову зміна тренера (при чому на початку евро-сезону ДК). Мені здається, що такий крок робити було б рівер з "моста і в воду"!!!
      Перше питання: КОГО В ТРЕНЕРИ???
      Візьмем персон з екс-динамівців. КОГО???
      Михайличенка, Блохіна, Буряка, Сабо, молодих Калітвінцева, Максимова, можливо ще як на мене досить цікавого Гусина???
      Кого з них? Михайличенко, при всій повазі нічого серьйозного, як тренер не показав. Блохін? Так, він здійснив певний подвиг зі збірною і все! А потім - нічого в "Москві". Далі, досить я б сказав, непрості відносини з гравцями і з керівництвом клубу. На МІЙ погляд, Олегу Володимировичу просто так часто бракує простого такту і звичайного професійного авторитету. Калітвінцев, як тренер почав не погано, Максимов теж, тож у найближчому майбутньому я хотів би обох бачити в рідному Динамо. Але чи є сенс запрошувати їх зараз, чи почекати поки вони "спечуться". Був би радий бачити в ДК Маркевича. Здайомий з ним давно -  повірте, він класний тренер, класна людина, сімянин, друг...і т.д, але він занятий зараз і то надійно!!! Хто ще?????
      Далі, з дальнього і ближнього зарубіжжя!!!
      Хто? Мені подобається Бердиєв, ще трохи Гаджиєв. Більше не бачу. З заходу. Хто ЗМОЖЕ І ХТО СХОЧЕ ДО НАС ПРИЇХАТИ ЗАРАЗ? Давайте мовчки подумаємо на самоті!Без емоцій, раціонально! Ок? Може хтось подасть наступну тему в блозі для дискусії на форумі.
      Не можна не погодитись, що минулого року ДК в ЛЧ виглядало не зле і могли б навіть  при певній долі везіння вийте з СУПЕР-СКЛАДНОЇ  групи. Дві команди, які дійшли до півфіналу і друга виграла ЛЧ!!!
      Цілком  зрозуміло, що навіть самого Газзаева ЗАРАЗ не влаштовує ще малюнок гри команди, яку він очікує. Але це ще не означає, що вся вина в «вусах». Наприклад, уявім собі, ГІПОТЕТИЧНО, що Шева не забив би з Гентом гола. А скільки він можливостів мав??? Звичайно він просто унікально відпрацьовує, але забити може набагато більше Важко полічити!Дозволю собі додати, що є ще і момент ВЕЗІННЯ. Мабуть воно в руках  Божих
      Висновок: давайте спокійно подумати, чи не дати можливість почекати з поспішними висновками.
      Тим більше мене особисто дуже сильно ображають вислови, які все звалюють ВИКЛЮЧНО на тренера.Принаймі команда буде на рівних з хорошими євроклубами - це точно!

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть