Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

За два кроки до фінального матчу сезону

2014-05-08 15:55 Читаючи щоденні новини та повідомлення про все, що відбувається в нашій країні, важко залишатись просто вболівальником ...
  1. Читаючи щоденні новини та повідомлення про все, що відбувається в нашій країні, важко залишатись просто вболівальником футболу, бо на перший план все частіше виступає не мирний відпочинок, а патріотичне налаштування на захист своєї землі від фашистської агресії "колорацького" недомірка сусідньої пєдєрациї, котрий не має нічого святого в цьому житті.
Але я певен, що у кожного з українських патріотів, котрий в разі потреби візьме зброю і виступить на захист своєї землі та знищення чужої зарази, є більше бажання до мирного життя та гарного відпочинку після праці на розбудову свого добробуту. А що може бути кращим на відпочинку, за перегляд добротного футбольного матчу своєї улюбленої команди, окрім традиційних рибалок та шашликів чи "тихого полювання" в лісах і гаях...
  • Футбол... Сезон 2013/14 для нашого футболу став вирішальним, я вважаю, бо все негативне, що могло вилізти назовні - вилізло. Всім видно, що прогнило все: від низу дитячого футболу, яким взагалі ніхто не опікується, до Голови ФФУ, котрий виявився звичайною прокладкою януковоща і не став на заваді перед розвалом нашого футболу. Вбили "Кривбас", обдурили "Оболонь", відсунули "Арсенал" і знищили не один ФК в нижчих дивізіонах. Навіть нашу збірну Коньков хотів спровокувати на санкції ФІФА за безпідставну відмову від товариського матчу. Все це неспроста і з часом відповідні органи розберуться в усьому, але вже зараз потрібно вболівальникам робити якісь висновки з усього, що відбувається та вживати якихось заходів для покращення роботи в футболі, щоб всі, від кого хоч щось залежить в нашому футболі, знали напевно, що і як треба робити.
  • До фінішу сезону залишилось два тури і практично вже все зрозуміло і про чемпіонство, і про участь в єврокубках, але залишаються одвічне питання фінансування футбольних клубів і треба його вирішувати так, щоб гроші йшли на футбол, а не від футболу. А те, що футбол потребує реформування - ні для кого не секрет. Про реформи є окрема розмова, а от за два тури до визначення чемпіона можна підготуватись до підведення підсумків та пригадати всі акценти, котрі посприяли таким результатам.
  • За два тури до фіналу чемпіонату хочеться, щоб всі негаразди нашого футболу залишились в минулому, а в новий чемпіонат ми всі ступили без прогнившого непотребу брудних навколофутбольних оборудок та з ясними і прозорими умовами проведення чемпіонату, щоб і внески для всіх були посильними, і кожна команда мала можливість грати і вигравати чесно без допомоги та перешкод суддівства.
  • Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    08.05.2014, 15:55
    08.05.2014, 15:55
    177446 1 kochin.tolik
    Ko3ak-9
    Автор:
    (Ko3ak-9)
    Статус:
    Эксперт (11758 комментариев)
    Подписчиков:
    1
    Медали:
    Топ-матчи
    Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
    Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
    Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
    Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть