Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний турнір у Грузії

2017-04-25 15:37 На днях у Грузії розпочався міжнародний футбольний турнір пам'яті радянського футболіста, півзахисника тбіліського «Динамо» і збірної ...

На днях у Грузії розпочався міжнародний футбольний турнір пам'яті радянського футболіста, півзахисника тбіліського «Динамо» і збірної СРСР, заслуженого майстра спорту СРСР Віталія Дараселія. У змаганні, яке проходить в Тбілісі, беруть участь 8 команд з різних країн, поділені на дві групи. Турнір проводиться серед гравців 2001-го року народження, але кожен учасник мав право заявити до 5 футболістів 2000-го року народження.

Україна представлена нашою командою «Динамо», складеною з футболістів 2001-го року народження, під керівництвом Андрія Анненкова і Олександра Собковича. Зазначимо, що наша команда грає винятково 16-річними хлопцями. За вихід у півфінал кияни змагалися з голландським «АЗ» Алкмаар, загребським «Динамо» і турецьким «Трабзонспором». Другий квартет склали «Динамо» (Тбілісі, Грузія), «Інтер» (Мілан, Італія), «Гент» (Бельгія) і «Габала» (Азербайджан). У першій зустрічі наша академічна група обіграла «АЗ» з рахунком 2:0, потім мінімально поступилася загребському «Динамо» 0:1, і в останньому матчі групового етапу перемогла «Трабзонспор» 2:0. Таким чином, динамівці разом з голландським колективом вийшли у півфінал. З паралельної групи їм склали компанію «Інтер» і «Гент». За жеребом, путівку у фінал київське «Динамо» виборювало в матчі з «Інтером». Вийшла дуже цікава гра на зустрічних курсах. Правда, з перших хвилин відчувалася скутість наших хлопців, які переживали за результат, але досить швидкий гол Надольского допоміг з цим впоратися. Потім перевага знову перейшла до «Інтеру», але незабаром Духота здорово втік у контратаку, не поскупився віддаючи пас, і Надольський знову забив майже у порожні ворота. Так закінчився перший тайм. Після перерви йшла рівна гра, бойова, жорстка, але динамівські футболісти не поступалися в боротьбі більш атлетичним міланцям і навіть навпаки, спортивної злості у наших хлопців було побільше. Ближче до кінця гри Завгородній шикарним ударом метрів з 20-ти потрапив точно в "дев'ятку". А Дероган, що вийшов на заміну, після відмінного пасу Волошина поставив ефектну крапку в матчі - 4:0! Наші юні футболісти стверджують, що було приємно відчувати підтримку глядачів, яких було чимало на цій грі. А під час розминки організатори навіть включили українську пісню "Ти ж мене підманула" - це було дуже доречно, ніби добрий знак, який підняв бойовий дух наших гравців. Тим часом «Гент» поступився «АЗ» Алкмаар 0:2 і таким чином, у вирішальному матчі динамівці знову зустрінуться з голландцями. Швидше за все, це буде гра вже іншого рівня, ніж початковий матч турніру. Зазначимо, що фінальний поєдинок відбудеться сьогодні 25 квітня на стадіоні «Динамо» в Тбілісі, початок о 17.00. Але для трансляції по наших "фуйбольних" каналах такому матчу немає місця за певних причин, бо не «Шахтар» там приймає участь і навіть копійчини не перепаде відомому "поможемоністу" від пам'ятного турніру на честь видатного футболіста. Прикро. Особливо за недалеких "знавців" футболу, котрі вважають, що нам потрібно купувати легіонерів, котрі підсилять наш чемпіонат, але не бачать дійсності, котра полягає у розвитку нашого футболу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.04.2017, 15:37
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть