Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вітаю українців з важливим кроком в майбуття!

2017-06-11 14:11 Безвіз - це запорука вільного пересування українців по країнах Європейського Союзу. Від сьогоднішнього дня ми стали ...

Безвіз - це запорука вільного пересування українців по країнах Європейського Союзу.

Від сьогоднішнього дня ми стали частиною Євросоюзу і це важливий крок до справжньої незалежності нашої Держави від зазіхання парашної пєдєрації на нашу територію, економіку, культуру та історію. Якщо хтось вважає, що це речі другорядні, то це його бачення, яке з часом поміняється.

А щоб все змінювалось на краще, треба кожному докладати зусиль для покращення свого життя. Будемо жити краще - буде й кращою країна. Попереду довгий шлях, на якому ми маємо здолати все, щоб дітям та онукам залишити всі умови для гідного життя, котре вони мають робити кращим та стабільнішим.

Наступним кроком України має бути вступ до НАТО, щоб назавжди забезпечити собі колективну безпеку від східного сусіда. Якраз завтра кремлівські прихвостні будуть шабашувати свою річницю "нєзавісімості" (невідомо від чого вони там нєзавіслі) і їм наш безвіз буде гідним подарунком - кісткою в горлі, чого вони й заслуговують. Тож маємо вистояти і виграти війну та довести всім, що ми є людьми гідними та самостійними, з ким можна і варто вести серйозні справи.

Роботи у нас - непочатий край і треба щонайшвидше братись за очищення церкви, за очищення судів-прокуратур, за очищення місцевої влади, за покращення медицини, освіти й культури...

Але поки що вітаю всіх з Безвізом і раджу не забувати кому ми цим кроком зобов'язані, бо могли б все мати ще три роки тому без втрат на Майдані, без окупації Криму, без війни та руїн на Донбасі. Пам'ятаємо та робимо правильні висновки!..

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.06.2017, 14:11
11.06.2017, 14:11
274115 2 Tomar, allex67
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть