Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Махаємо кулаками після матчу

2017-06-12 13:52 Маємо ще у своєму лексиконі багато висловів "а'ля приказка", як-то (мовою оригіналу): "После боя - кулаками ...

Маємо ще у своєму лексиконі багато висловів "а'ля приказка", як-то (мовою оригіналу): "После боя - кулаками не машут" та "Победителей не судят" і часто-густо за таким прикриттям чудово себе почувають в футболі любителі зони комфорту. Пропоную спробувати розхитати такі постулати і після матчу помахати кулаками в напрямку тих переможців, котрих треба осудити за негатив для команди, якщо такі прояви були присутні в поведінці футболістів.

Особливо це корисно для аналізу після матчів нашої Збірної команди, щоб вболівальники поділились своїми адреналіновими чи валідольними післяматчевими почуттями.

Зазвичай, в кожному матчі визначають кращих гравців обох команд. Іноді це досить важко зробити за відсутності явного лідерства когось в команді і кращими стають ті, хто забив гол. Але визначати "кращого знизу" набагато простіше, бо кожен матч має своїх аутсайдерів гри, котрі награють собі більше мінусів, ніж плюсів.

В останньому матчі з фінами було видно, що дехто з гравців, м'яко кажучи, не дотягував до тих результатів роботи на команду, котрі від них очікують вболівальники. Визначаючи в матчі таке "гальмо", можна міркувати чи потрібне воно в наступних матчах.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2017, 13:52
12.06.2017, 13:52
274207 1 BruceWillis
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть