Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шахтар є "загрозою українського футболу»!

2019-03-15 19:56 Шахтар є "загрозою українського футболу» Президент СК Дніпро-1 Юрій Береза ​​виступив з серйозними звинуваченнями на адресу ...

Шахтар є "загрозою українського футболу» Президент СК Дніпро-1 Юрій Береза ​​виступив з серйозними звинуваченнями на адресу рішення клубів УПЛ відмовити в розширенні ліги до 16-ти команд.

При цьому Береза ​​не обирав виразів, фактично звинуватив Шахтар і Маріуполь в договірних матчах і назвав їх «загрозою українському футболу».

Далі все цитати без купюр з офіційного сайту клубу.

«Українські команди повинні покладатися у першу чергу на вітчизняних гравців і свої футбольні школи. Ніхто не приїде і не навчить нас грати в футбол, я знаю, що українці грають краще всіх, а для мене найкращі команди – це СК Дніпро-1 та збірна України. А найбільшим розчаруванням минулої зими стало те, що елітну ліги не розширили до 16 команд».

«Ця донецька метода перемогла і це є загрозою для всього українського футболу. Міжсобойчик донецьких команд у верхній шістці не принесе нашому футболу нічого хорошого. Вважаю, що функціонери ФФУ і УПЛ повинні переглянути свою позицію щодо цього питання, особливо звернувши увагу на те, скільки глядачів зараз відвідує матчі лідерів Першої ліги, а скільки людей ходить на ігри першої шістки в УПЛ».

«Саме вболівальник, купуючи квитки на футбол, і голосує за те, що він хоче бачити на полі. На мій погляд, сильніша четвірка – п’ятірка команд Першої ліги стала би справжньою окрасою УПЛ. І ця ситуація мені незрозуміла. Щодо нашого майбутнього, то тут все зрозуміло – рухаємося вперед по затвердженому з головним тренером плану».

Після першої частини сезону СК Дніпро-1 лідирує в першій лізі, випереджаючи Металіст-1925 на п'ять очок.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.03.2019, 19:56
15.03.2019, 19:56
319569 1 auto-molfar3
Lvovi4
Автор:
(Lvovi4)
Статус:
Наставник (1390 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть