Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Все у них уже приватне!Динамо наш клуб,а не особисто Суркісів.

2020-08-02 18:56 Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чому запросив на посаду головного тренера "біло-синіх" Мірчу Луческу. Я вважав, ...

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чому запросив на посаду головного тренера "біло-синіх" Мірчу Луческу.

  • Я вважав, що у нас дуже розумні вболівальники. У більшій своїй мірі. Що вони правильно оцінять цей хід. Я виходив тільки з спортивного принципу, а не з політичного. Як у нас у Верховній Раді: сидять в одній фракції, а потім переходять в іншу.
Заходять до парламенту з однією партією, а в кінці виявляються в інший. Ось це я вважаю зрадою. Є ж якісь принципи. Філософія однієї партії відрізняється від іншої. А тут професійний тренер, який дуже гідно працював в клубі-нашому головному супернику. Завоював дуже багато трофеїв.

Він виявився вільним. Непотрібний - неправильне слово. Він тут же виявився затребуваним в "Зеніті". У нього могло щось не вийти, але для нього повинні були бути створені умови роботи не гірші, ніж були раніше. Я вважав, що людьми це буде оцінено професійно, але у нас таке суспільство, яке все намагається перетворити в політику. А "Динамо" - це приватний клуб.

  • 25% вважають перехід Луческу нормальним, 21% не сприймають, а 36% не знають, як їм реагувати.

  • Якщо будуть результати, ці 36% будуть в 25%. Як і ті 21%, в більшій мірі. У футболі головне - результат, його не можна порівнювати з бюджетом, який розподіляється на різні галузі. Там завжди будуть незадоволені, адже один отримує більше, інший - менше. Буде результат - будуть уболівальники аплодувати і команді, і головному тренеру. Мені оплески не потрібні. Я буду радіти тим, що "Динамо" вийшло на новий якісний рівень.

Луческу прийняв клуб у важкий час: коронавірус, фінансова складова значно гірша, ніж у "Шахтаря" і "Зеніта". Ми про це з ним говорили. Але він прийняв цей виклик, він бачить цю талановиту молодь. Їй потрібно дати стимул і вкласти в голову, що треба бути переможцями. У нього це повинно вийти, - розповів Суркіс в ефірі програми "Мага" на телеканалі "112 Україна".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.08.2020, 18:56
02.08.2020, 18:56
350317 0
Lvovi4
Автор:
(Lvovi4)
Статус:
Наставник (1390 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть