Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Maik
Имя:
Володимир Іванов
Статус:
Опытный писатель (485 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Київ
Зарегистрирован:
18.07.2013 16:27
Карма:
1496
О себе:
Середньо статистичний вболівальник!!!
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 6

      Профутбол "руліт".

      Maik Володимир Іванов (Maik)

      22.09.2013, 22:51

      Дивився Профутбол і був під враженням, це щось з чимось!!! Весь сюжет показували голи в наші ворота, навіть тих матчів в яких ми виграли!!! Колись памятаю гнала вся передача на Мілевського а тепер розповідають який він супер форвард і що Блохін його зїв, запитували самі в себе як це Міля 11 років протримався в ДК, наче вони інтервю Суркіса не читали в якому він розказував скільки нервів потратив на Тьому!

      Читать полностью →

    • 3

      ФФУ и Фоменко одобрили натурализацию Тайсона

      Maik Володимир Іванов (Maik)

      11.09.2013, 23:07

      Генеральный директор донецкого «Шахтера» Сергей Палкин в комментариях «Взгляду» подтвердил информацию о том, что бразильский полузащитник «горняков» Тайсон согласился принять украинское гражданство. По его словам, инициатива сменить гражданство была обоюдной, а «добро» на ответственный шаг дали в высших футбольных инстанциях Украины.

      Читать полностью →

    • Сергей ПАЛКИН: "Тайсон всегда сможет помочь национальной сборной"

      Maik Володимир Іванов (Maik)

      11.09.2013, 23:06

      Генеральный директор донецкого "Шахтера" Сергей Палкин подтвердил, что бразильский футболист команды Тайсон может в ближайшее время стать гражданином Украины. Об этом он сообщил в разговоре с корреспондентом ИТАР-ТАСС.

      "Это действительно так, - сказал Палкин. - Пока у нас есть устная договоренность с игроком, и дальше разговоров дело не зашло.

      Читать полностью →

    • 28

      Зверненя до киян!!!

      Maik Володимир Іванов (Maik)

      23.08.2013, 20:58

      Будь ласка поясніть, мені чому ви не ходити на матчі своєї улюбленої команди, чому з такою чисельністю Києва не вдається прийти хоч би тис. 50??? Я розумію, що не всі в змозі, що є якісь проблеми, але чому на матчі з Шахтарем з Металістом з Дніпром, забитий весь стадіон??? Я звичайно вибачаюсь але ви ходити, щоб подивитись на суперника, чи можливо з цими командами грають інші гравці ніж грають з Волиню чи Чорноморцем?

      Читать полностью →

    • 14

      Великий Футбол 2

      Maik Володимир Іванов (Maik)

      29.07.2013, 00:11

      Спочатку прибирають Леоненка з ефіру, далі я чую коментатора, можна сказати "генія" слова Шміта!!! Я дивився Профутбол і після того як розповіли про трансфер Драговича, я більш дебільнішого запитання від Циганика не чув "В команді є Хачеріді, Селін і Віда, навіщо ще Драговиіч???" Тобто мати в команді номінально 2 захисники це нормально??? Коли сказав знайомтесь Драгович, я думав ну все зараз покажуть його всі сильні сторони, а ні я помилявся!!!! Показали всі помилки але ніяк не його прекрасну гру (вболівальники що його не знають, можуть подумати що ми підписали якогось фудболіста з 1 ліги)!!! Хіба так придставляють новачків???? Ну звичайно як не згадати що Ленс пробував маріхуану!!!! Ще пару таких "ефірів" і я перестану дивитись цю передачу!!!!

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть