Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Natcionalist
Имя:
Юрій Лев
Статус:
Опытный писатель (486 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Київ, Карпати Львів
Зарегистрирован:
17.07.2011 21:14
Карма:
772
О себе:
Люблю Бога, Україну і футбол. Слава Україні. Героям слава.
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 24

      Чи далеко від Землі до Місяця?

      Natcionalist Юрій Лев (Natcionalist)

      14.04.2013, 23:32

      Доброго всім здоров'я! Вчора написав комент про те, що ОВБ з висоти свої самозакоханості нікого не бачить внизу. Свідомо знав, що отримаю хорошу порцію "мінусів". Питання, було тільки в тому-скільки? Результат: 8 мінусів. І ось шановний ОВБ ніби бажаючи мене підтримати заявив що до нього, цитую ".....как до Луны". Цікаво, перебуваючи на Землі, можливо докричатися до того хто на Місяці? І що можна побачити на Землі коли Ти знаходишся на Місяці? Саме така далека відстань від головного тренера до гравців і є, на мою думку,  найбільшою помилкою Олега Володимировича, яка завадить йому добится високих результатів на посаді тренера. Чи то в Динамо (Київ), чи в будь-якій іншій команді. Тренер повинен бути завжди на відстані витягнутої руки а не знаходитись на недосяжній відстані від гравців.

    • 8

      Принциповість чи впертість?

      Natcionalist Юрій Лев (Natcionalist)

      07.04.2013, 22:32

      Щойно подивився матч Динамо-Шахтар. Настрій ну просто жахливий. Слів не вистачає, емоції через край. Можна, звичайно по-різному оцінювати сьогоднішню гру, і знаходити безліч причин сьогоднішньої поразки, але  чомусь хочеться написати деякі роздуми. Олег Блохін має таку неоднозначну рису як доволі складний та принциповий характер.

      Читать полностью →

    • 7

      Краще б Ти залишався Шевою...

      Natcionalist Юрій Лев (Natcionalist)

      28.07.2012, 17:20

      Спорт і життя це взаємопов'язані але не однакові речі. Шева зажди був і залишиться для нас футбольним Генієм, якого ми ніколи не зраджували. Він був нашим Героєм і в хвилини слави, і у час спаду в Челсі. Ми гордилися ним, ми хотіли бути схожими на нього, ми ставили його в приклад нашим дітям. Нам заздрили вболівальники всіх клубів, бо Шева - Динамівець!

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть