Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
PAVLOUK
Имя:
Павло Соколенко
Статус:
Начинающий писатель (131 комментарий)
Зарегистрирован:
30.11.2010 10:35
Карма:
322
Топ-10 блогеров:
Да
  • 9

    Пригоди в данецке.

    PAVLOUK Павло Соколенко (PAVLOUK)

    08.04.2012, 15:25

    Саме пригоди. Наший поїзд прибув в 06:30 коли ми вийшли з нього то були вражені ж/д вокзалом донецька куди йти? як вийти з територі? Ніхто не знає тому почали блукати по території. І неймовірним чином обминули  ментівську заставу де всіх підряд хто з Київських поїздів забирали до райвіділків і тримали по три години.

    Читать полностью →

  • 4

    Дозаявки украинских клубов:

    PAVLOUK Павло Соколенко (PAVLOUK)

    03.03.2012, 09:35

    1 марта закончился период регистрации и заявки футболистов команд клубов Премьер-лиги на участие в соревнованиях во второй части сезона 2011/2012.
    Имена всех новичков:
    «Арсенал» Киев

    1. Адийя Доминик, нападающий, Гана
    2. Да Силва Леандро (Леандро), полузащитник, Бразилия
    3. Деревянко Виталий, полузащитник, Украина
    4.

    Читать полностью →

  • 10

    Всіх з перемогою!!!

    PAVLOUK Павло Соколенко (PAVLOUK)

    19.02.2012, 12:41

    Привіт усім! Все завершився бій Віталія Кличко тяйкий бій я так давно не переживав за нього але це бокс і супер тяжка вага. Багато скептиків будуть говорити "вже пора йому на пенсію" Ні не пора саме в цьому бої Віталій показав що він непереможний.

     Іще вітаю всіх з перемогою нашого співвічізника дуже приємно було бачити в залі купу синьо-жовтих прапорів. Я горжуся тим що у боксі є чемпіони і вони УКРАЇНЦІ!!!! Слава Україні!!!!

     

  • 11

    Дякую...

    PAVLOUK Павло Соколенко (PAVLOUK)

    15.12.2011, 10:25

    Дивився матч по ТВ гра команди (я від сьоміна вже нічого не чекаю) але вразило інше:

    Заповненість трибун. В мене немає можливості відвідувати матчі Динамо нажаль. Так ось мене вразив майже пустий стадіон, якже так (останій матч в Європі і сезоні + останя гра на стадіоні Динамо) ТОму я був в шоці коли побачів майже пусті трибуни. Ось і виявилась ваша любов до ВЕЛИКОГО КЛУБУ.

     

    Тому хочу сказати ДЯКУЮ УЛЬТРАСУ Динамо за те що весь матч несамовито пітримували команду і надихали гравців. Було приємно дивитисьі чути гру. Ось вони СПРАВЖНІ ВІДАНІ ФАНИ СВОГО КЛУБУ  КИЇВЛЯНИ БЕРІДЬ ПРИКЛАД з них а не з тої кузьми яка почала покидати гру при рахунку 2:3 ГАНЬБА вам.

     

  • 6

    Не можу вже терпіти.

    PAVLOUK Павло Соколенко (PAVLOUK)

    06.12.2011, 10:48

    Я виріс на перемогах Динамо, вболіваю за команду вже 14 років. Бачів перемоги і празки. Але такого відчутя небуло навіть при Демяненку.  Чому потрібно змінювати ЮрПалича?

    1. Невиконав завдання Вивести команду в груповий раунд ЛЧ-- програвши за всіма статями Рубіну. (Давайте вспомнемо що за аналогічний виліт від Туна був звільнений Буряк а за поразку в першому матчі з Трабзонсором також "пішов" Михалініченко.)

     2. Вибачте мене але шансів на Єврокубкову Весну немає. Тому сьомін невиконав другого завданя виходу з групи ЛЄ. (команда яка ставе собі за ціль грати в ЛЧ повина БЕЗ проблем виходити з групи ЛЄ. Чи ми вже неставем собі за ціль грати в ЛЧ?)

    3. Виліт з Куб. Укр. від свого найпринципованішого суперника шахтаря та ще й дома. Причому Будулай тактично повніст'ю переграв сьоміна.

    4. команда грає бий біжи,  ЛИШЕ в двох матчах в цьому сезоні з Зорею 6:1 та з Дніпром 0:4 команда показала пристойну гру. в Лізі Європи команда лише дома  грала в більш атакуючий футбол на виїзді грають на ВІДБІЙ і це з суперниками (Сток, Бешик, Макабі)  Цікаво як ми гратимемо з Барсою, Реалом, МЮ, Баварією, Міланом? адже наша цільЛЧ?

    5. Сьомін це хороший тренер для Ворскли, МД, Таврії але не для Динамо.

    6. Головна проблема нинішнього тренера ДК це відсутність тактики (вона є але лише одна), невміня команди перестроюватись по ходу гри, нема психології ПЕРЕМОЖЦЯ. Ось останій матч в ЛЄ проти Стока Динамо замісьть того щоб відкривши рахунок продовжувати нагнітати обстановку і вести гру команда відала ініціативу і почала грати на відбій ТАК ГРАЮТЬ ЛИШЕ АУСАЙДЕРИ УКРАЇНСЬКОГО ЧЕМПІОНАТУ.

    Ми опустили планку команди якщо раніше в нас була мета ЛЧ  то зараз навіть з групи ЛЄ вийти неможем  Думаю час пригласити іноземного спеціаліста  (не СНД)  або довірить тренерське крісло Лужному або Михалініченку.

     

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть