Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Рішення КДК: клуби Прем’єр-ліги оштрафовано, «Динамо» та Блохін мають дати письмові пояснення

2013-04-25 15:52 25 квітня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв кілька рішень, які стосуються ряду клубів Прем’єр-ліги та ...

25 квітня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв кілька рішень, які стосуються ряду клубів Прем’єр-ліги та футзальної Екстра-ліги. Клуби мають сплатити чималі суми. Як завжди, більшість стягнень - через неправомірні дії вболівальників.

За неправомірні дії вболівальників «Таврії» 17 квітня 2013 р.

під час матчу ¼ фіналу Кубку України з «Севастополем» сімферопольський клуб має виплатити 75 тисяч гривень.

Головний тренер маріупольського «Іллічівця» Микола Павлов має виплатити штраф у розмірі 5 тисяч гривень за порушення вимог пункту 9 статті 15 Регламенту змагань Прем’єр-ліги (щодо обов’язкового рукостискання головних тренерів команд до та після закінчення матчу) після матчу 25-го туру чемпіонату України з полтавською «Ворсклою», який відбувся 19 квітня 2013 р.

Фінансові санкції у 25 тисяч гривень застосовані також до «Динамо» за використання шанувальниками київської команди піротехнічних засобів та скандування образливих виразів 20 квітня 2013 р. під час матчу 25-го туру з луганською «Зорею». Крім того, за порушення пункту 1 статті 49 Регламенту змагань Прем’єр-ліги щодо обов’язкової участі головного тренера та футболіста команди у флеш-інтерв’ю після матчу з «Зорею» київський клуб та його головний тренер мають надати письмові пояснення.

За скандування нецензурних виразів вболівальниками «Динамо» під час матчу 24-го туру чемпіонату України із львівськими «Карпатами» 13 квітня 2013 р. київський клуб має виплатити 25 тисяч гривень.

125 тисяч гривень − така ціна неправомірних дій вболівальниками «Дніпра» на стадіоні «Дніпро-Арена» 21 квітня 2013 р. під час матчу 25-го туру з донецьким «Шахтарем». «Шахтар» також зобов’язаний буде сплатити штраф у розмірі 50 тисяч гривень за використання вболівальниками клубу піротехнічних засобів та пошкодження індивідуальних пластикових сидінь під час цього ж матчу.

Штраф львівских «Карпат» за скандування їх вболівальниками нецензурних виразів та використання піротехнічних засобів − 30 тисяч гривень. Ці порушення були зафіксовані на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського 22 квітня 2013 р. під час гри 25-го туру чемпіонату України з київським «Арсеналом».

5 матчів дискваліфікації за погрози фізичною розправою на адресу арбітрів отримав помічник головного тренера луганського «ЛТК» Михайло Токар 10 квітня 2013 р. після закінчення матчу чемпіонату Екстра-ліги з «Єнакієвцем».

Гравець харківського «Локомотива» Дмитро Клочко буде змушений пропустити 3 матчі своєї команди за нецензурні вирази в адресу арбітра під час вилучення у матчі чемпіонату Екстра-ліги з «Єнакієвцем», який відбувся 15 квітня 2013 р.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.04.2013, 15:52
25.04.2013, 15:52
139669 0
Petersson
Автор:
(Petersson)
Статус:
Читатель (26 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть