Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сергію Курченку вручили повістку в армію

2014-03-13 12:38 28-річний мільярдер, власник футбольного клубу «Металіст» (Харків) та UMH Group Сергій Курченко у Києві отримав повістку ...

28-річний мільярдер, власник футбольного клубу «Металіст» (Харків) та UMH Group Сергій Курченко у Києві отримав повістку в армію. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

“Сергій Віталійович Курченко, 21.09.85 р.н., за станом здоров’я та своїми морально-діловими якостями придатний до військової служби“, – йдеться у повідомленні.

Вранці 11 березня відповідальний працівник київського облвійськкомату, підполковник запасу Василь Нечипуренко вручив молодому олігарху повідомлення із мобілізаційним розпорядженням. “Дякую!” – відповів Курченко і зачинив двері.

За непідтвердженою інформацією, Сергія Курченка повинні відрядити до бронетанкових військ на посаду “навідник-оператор”. Однак, чи прибуде він до військкомату – невідомо. “А що я мав – за комір його тягнути?” – знизує плечима підполковник запасу.

Командир окремої танкової бригади, що дислокується на Чернігівщині, Андрій Вовк у телефонному коментарі запевнив, що впорається із Курченком: “А мені нас**ти, що він там колишній мільярдер, бл! Буде робити, бл, все, що накажуть командири! Скажуть, бл, туалети мити – буде мити! Обслуговувати танк – це йому, бл, не футбольні клуби купувати! Не хочеш – навчимо, не можеш – змусимо!”

Нагадаємо, через військову інтервенцію російських військ у Криму, в Україні розпочато мобілізаційні збори із військовозобов’язаними. Багатьох офіцерів запасу та власників військових квитків вже призвали.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.03.2014, 12:38

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть