Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дякую Олегу Блохіну

2014-10-06 13:27 ДЯКУЮ ОЛЕГУ БЛОХІНУ. Так- так, саме йому.Відзначу, що я не був великим шанувальником ні критиканом. Я ...

ДЯКУЮ ОЛЕГУ БЛОХІНУ.

Так- так, саме йому.Відзначу, що я не був великим шанувальником ні критиканом. Я просто чекав.

Не зважаючи на всі плюси-мінуси, треба, нам вболівальникам бути чесними до кінця.Спробуєм зробити аналіз Засада хорошого аналізу - це терпіння. Проходить час , і тоді можна щось більш-менш справедливо оцінювати.

По-порядку: "Газзаев-пес", та пізніше "били поклони" тільки за : "Спасибо за Ярмоленко"

"Семин уходи!!", але пізніше дякували за те що хоч у ЛЧ грали, плюс "Спасибо за Гармаша, Коваля.."

Що об"єдує ці подяки Всі вони були висловлені тоді, коли тренером був уже наступник. Тобто, пройшов час і ми , вболівальники, більш свідоміше починаємо оцінювати.

Наприклад, ми можемо давати оцінку який Ребров тренер вже після низки відповідальних матчів.( хоча після "Олімпіка" були вболівальники які засумнівалися у тренерських здібностях Реброва...Терпіння,панове, терпіння...)

Особисто я відчував , що зроблю свій аналіз перших кроків Реброва саме після матчу з Шахтарем. Хоча після матчу з Стяуа я дружині сказав , що повернувся у свою молодість , у 96-97 роки.(У ті роки , після матчів Ліги Чемпіонів, я йшов додому , щасливо рахуючи зірки, не торкаючись асфальту.)

Але матч з Шахтарем для оцінки стоїть особливо.Але аналізуючи Реброва, я для себе зрозумів що можна зробити певні висновки по Блохіну.

У кістяку команди Реброва :Драгович,Сидорчук,Макаренко,Беланда,Ленс,. На заміні: Безус,Цуріков - якщо виходив, то виглядав не погано, Селін, Мбокані -якщо після травм відновлять кондиції, то- у списку, а ні - трансфер..Був Тремулінас - непоганий гравець, та його вдало замінив Макаренко.

Заміну цю зробив Блохін, і весь список - це люди, які прийшли при Олегу Володимировичу.. Питання як він використав їхній потенціал у команді, це вже інше питання. Моя думка , що Блохін так і не до кінця "вбив" у собі характер футболіста. , що і випливало на емоціях, в подальшому і на взаєморозуміння з гравцями.

Саме тому Блохіна більше ототожнюють як тренера-мотиватора(звідси і успіх на ЧС-06 і розмови про фарт.)

Скоріш за все ось цей невеликий відсоток характеру футболіста, не допоміг у клубні роботі "Динамо", але те що це допомагало найти футболістів, які можуть до останнього працювати на полі -допомогло.Блохін ще на початку казав: " Ти хоч 20 хвилин зіграй у матчі , але виложись до кінця" Залишалось поставити командну гру на полі.

На жаль -не вийшло. Як не вийшло у Газзаєва, Сьоміна(2). Але що об"єднувало цих тренерів? Те що з ними працював Ребров. І я впевнений , що Станіславович враховував помилки головних тренерів.

Для мене цей факт доказує , що проблема була не так як у Газаєві, Сьоміні, Блохіні, я як у потребі тренера нової формації. Та всьому свій час. І зараз саме він робить кроки вперед, після двох кроків назад, про які говорив Блохін

Саме у цьому поєднані я бачу підтвердження приказки:"Що не робиться -то на краще" Так що з чистою совістю можу сказати:.Дякую Олегу Володимировичу зе Ленса, Беланда, Драго, Мбо...особливо за українців - Сидорчука, Макаренко. Маю великі надії на Безуса, Цурікова, Селіна

Суркісу -за терпіння.

Реброву - за те що знов не чую під ногами асфальт.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.10.2014, 13:27
SuperCup1975
Автор:
(SuperCup1975)
Статус:
Наставник (3748 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть