Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Ullis
Имя:
Ul Lis
Статус:
Читатель (27 комментариев)
Зарегистрирован:
06.11.2009 16:00
Карма:
527
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 7

      СОТНІ УКРАЇНЦІВ З КВИТКАМИ НА ЕВРО-2016 МОЖУТЬ НЕ ПОТРАПИТИ НА МАТЧІ ЗБІРНОЇ! Сьогодні біля посольства Франції протестна акція! Евро-2016

      Ullis Ul Lis (Ullis)

      06.06.2016, 08:58

      ОФІЦІЙНИЙ АНОНС ДЛЯ ЗМІ: Активісти зіграють у футбол під дверима посольства Франції та вимагатимуть видати візи 6 червня о 13:00 громадські активісти спробують зіграти тренувальний матч під стінами посольства Франції (вул. Рейтарська 39). В такий спосіб учасники флешмобу сподіваються привернути увагу представників французької амбасади до кричущої ситуації з відмовами і затримкою видачі віз українським вболівальникам, які хочуть підтримати нашу збірну під час матчів Євро-2016.

      Читать полностью →

    • 6

      Візові проблеми від Франції для українських вболівальників Евро-2016

      Ullis Ul Lis (Ullis)

      03.06.2016, 12:17

      "Європейська правда" повідомила про факт відмови Францією від візи сім"ї українських вболівальників зі Львова (див.: http://www.eurointegration.com.ua/news/2016/06/2/7050227/).

      Під цим повідомленням та ФБ-постом матері цієї сім"ї з"явилася ще група історії далеку від дружної візову практику по відношенню до українських вболівальників з боку французького представництва тут.

      Читать полностью →

    • 30

      Цікаві паралелі

      Ullis Ul Lis (Ullis)

      15.05.2016, 12:59

      Не можу не поділитися. Вчора після тріумфу Джамалиного не відмовив собі у спокусі подивитися інше - специфічне - шоу на телеканалі "Росія 1". Якщо відкинути деякі нюанси, то основні позиції, які лунали там: - Україна - не справжній перможець; - Тому що Україна не виграла ні в журі, ні в глядачів; - Справжній переможець - Росія/ Лазарєв; - Бо його номер, пісня, виступ, продюсер і взагалі все - найкращі; - І саме таке справжнє шоу подобається народу і народам; - Україна/ Джамала продемонстрували щось маловиразне і дуже політизоване; - Якби не ФОРМУЛА ГОЛОСУВАННЯ, то не бачити Україні перемоги, а переміг би реально сильніший - Росія/Лазарєв; - Так склалися обставини, що організатори і їхні патрони проти Росії.

      Читать полностью →

    • 14

      Шахтар вириває перемогу в Челсі

      Ullis Ul Lis (Ullis)

      08.11.2012, 18:53

      Щойно стало відомо, що згідно рішення Печерського райсуду відмінено епізоди гри на половині поля команди "Шахтар" (Донецьк) у зв"язку із спробами недопуску туди гравців "Челсі" (Лондон) в футбольному матчі Ліги Чемпіонів "Челсі"-"Шахтар" і після повторного перерахунку голів визначено остаточний результат матчу як 0-5 на користь донецької команди. Відтак, Шахтар із 22 очками впевнено очолює свою групу в найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу

    • 2

      Ще раз з приводу резонансного трансферу (жартівливо, якомога незлісно)

      Ullis Ul Lis (Ullis)

      28.07.2012, 23:50

      Шева на прес-конференції: "Йду в політику. Там запропонували роботу по спеціальності - царем"

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть