Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коментар Брюсу Євро 2016

2016-06-02 13:50 Доброго дня, ніколи не пишу блогів(тому це швидше коментар до блогу Брюса)Шановний (Брюс) скажіть ,а Вам ...

Доброго дня, ніколи не пишу блогів(тому це швидше коментар до блогу Брюса)Шановний (Брюс) скажіть ,а Вам самому не огидно? скажіть хто дав Вам право називати псевдоболівальниками людей які зараз відмовляються підтримувати саме Цю збірну в такому складі?? скажіть -скільки ще разів потрібно Вас запхати головою в лайно,щоб у Вас прокинулась якась свідомість чи гордість?

? як на мене ,все що твориться в нашій країні ,саме через таких людей як Ви!!!(які все зрозуміють і як кажуть схавають) футбол гра для вболівальників але чомусь до нашої думки,(думки вболівальників) ніхто неприслуховується!Ви самі як думаєте -куди своїми діями Вас послав Фоменко?? я думаю,його не раз помічники попереджали ,що такі його рішення викличуть резонанс в суспільстві та серед великої частини вболівальників, але йому байдужа і Ваша думка і моя! Ви ображаете всіх людей які неготові зараз так палко підтримувати збірну, але вони по своєму праві , якщо припустимо ми виграємо цей турнір, там більше половини команди не зможе взяти прапор і заспівати гімн, по тій простій причині що вони його не знають-він їм не потрібен! і нічого для них не значить! то скажіть ,за кого там вболівати??? Ви самі подивіться,ще непочалось Евро ,а всім відомі канали вже заявляють ,що це практично клуб Шахтар! На рахунок Ракитського,це взагалі інша тема,чомусь складається враження що він виступає за збірну,по одній простій причині, для іміджу Шахтаря( тому що так потрібно для іміджу клубу) і взагалі підтримувати чи ні таку збірну це рішення кожної окремої людини! PS У Вашому блозі,Ви стараєтесь вчити грамматики, інших користувачів та дописувачів,--даремно! у Вас 27 помилок в одному реченні, тому це як мінімум некоректно!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.06.2016, 13:50
Viktor77750
Автор:
(Viktor77750)
Статус:
Старожил (821 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть