Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перейти Рубікон. Враження.

2015-12-10 00:26 Приємно. Просто приємно, що сьогодні ДК не оступилося і без валідолу вийшло в плей оф ЛЧ. ...

Приємно. Просто приємно, що сьогодні ДК не оступилося і без валідолу вийшло в плей оф ЛЧ. Чи могли ми об"єктивно сподіватися на це до початку турніру? Надіятись - так. Сподіватись, десь 50/50. Добре, що команда виконала завдання на осінню частину в ЛЧ, йде на першому місці в чемпіонаті, ЗБУ вийшла на ЄВРО.

Значить можна і далі надіятись. А можливо, і сподіватись. У кубкових іграх плей оф можливо дуже багато. Тим більше, що рік тому ДК пристойно грав навесні, пройшовши до серйозних стадій ЛЄ.

Хотілося би більш менш вдалого жеребу, але впевненість у достойній грі присутня. Ребров як тренер змужнів, набрався досвіду і ваги, це моя особиста думка. Команда теж, змужніла, стала досвідченіша, зберегла свій кістяк, ще влітку точечно підсилена певними виконавцями, а не кардинальними змінами в стратегії, складі і т.і. Головне, що зберігається спадковість і накопичується досвід. ВВЛ - Блохін - Шева, Ребров і Шовковський - Гусев - Хачеріді - Ярмоленко - Рибалка. Це і є хребет команди, він проглядається. Як сказав коментатор крот-ТВ - вперше за 16 років вийшли з групи ЛЧ. Вийшли з тренером дебютантом. Вийшли командою, достойно.

Нехай тепер зікріпимося на цьому рівні, і тоді далі буде вже легше. Бо в команди з"являється авторитет, в команді є виконавці, які можуть ще прогресувати, і є потенційне підсилення. Можемо побажати подальших успіхів, бо очевидно, все стає на свої місця, і в Україні залишається лише один справжній суперклуб. І цей суперклуб - наш з Вами Динамо Київ! Так тримати й надалі!!!! Щире Тобі вболівальницьке СПАСИБІ, ДИНАМО.

І, до зустрічі!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.12.2015, 00:26
10.12.2015, 00:26
223381 1 Dynamo54
Vital2005
Автор:
(Vital2005)
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть