Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Звернення до Президента ДК

2018-07-27 15:14 Шановний Ігоре Михайловичу! Дуже радий тому як розпочало наше рідне Динамо сезон 2018/2019! Перший трофей тренера ...

Шановний Ігоре Михайловичу!

Дуже радий тому як розпочало наше рідне Динамо сезон 2018/2019! Перший трофей тренера Хацкевича, плеяда перспективних молодих гравців. Продумана політика комплектування команди. Гідна гра, вогонь в очах, віра в перспективу і в тренера, в свої можливості. Багатомільйонна підтримка клубу вболівальниками по всьому Світу.


Зараз, на початку поточного чемпіонату, вважаю, вже настав переломний момент, і Ви як Президент зобов"язані рятувати Ваші зусилля і честь нашого клубу, допоки це все тримається в рамках цивілізованого порядку.

Сьогодні, в день Хрещення нашої Русі, ФФУ в особі її КДК грубо і безпідставно за надуманими причинами порушило регламент, підтасувавши термін дискваліфікації за удар гравця нашої з Вами Команди. Це ще раз підкреслює, що нічого святого, у тих хто організовував це рішення і близько немає.

На всіх напрямках культивується неповага і вседозволеність гравців (а особливо легіонерів) команди, яка на мою думку ні за які гроші не має право представляти Україну на міжнародній арені. Назву цієї команди писати немає сенсу, всім тим хто має хоч мізерні принципи чесності і порядності з нею давно вже не подорозі.

З метою збереження нашої вірі в успіх, захисту інтересів клубу, а також розголосу даної ситуації, не на користь гравця збірної Бразилії, Ісмаїлі, який впевнений сподівається на міжнародну кар"єру, прошу Вас звернутися в міжнародний спортивний суд, а можливо і інші необхідні інстанції.

Також паралельно вважаю доцільним об"єднати це звернення з немотивованим відстороненням судді Труханова. Нехай наведе своє бачення ситуації, якщо це необхідно.

Також впевнений, що серед вболівальників є багато людей, які готові безкорисно надати будь-яку підтиримку рідному клубу. Тому прошу Вас відкрити гарячу телефонну лінію в клубі, і повідомляти, яка саме допомога потрібна.

З повагою, і вірою в Динамо Київ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.07.2018, 15:14
Vital2005
Автор:
(Vital2005)
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть