Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
ac.milan
Имя:
Статус:
Старожил (748 комментариев)
Зарегистрирован:
21.09.2009 20:33
Карма:
740
Топ-10 блогеров:
Да
  • 14

    Чи достойні "прості вболівальники" великих перемог?

    ac.milan (ac.milan)

    20.08.2012, 12:11

    Вітаю всіх, після останніх подій у мене виникла ідея та декілька запитань. Читаючи коментарі на даному ресурсі - хочеться блювати (хоча ще нічого й не їв). Або інтернет попроводили в забиті села або до футбольного ресурсу добрались особи, які класифікують себе "звичайними слюсарями, зварювальниками та менеджерами, які цікавляться футболом".

     

    Читать полностью →

  • 3

    Квитки на Олімпійський через інтернет.

    ac.milan (ac.milan)

    16.10.2011, 12:26

    Чи існує такий сервіс взагалі, купівля квитків на Олімпійський через інтернет? Якщо так, то скиньте, будь ласка, посилання на ресурс.

  • 3

    Саламатов преходит в Шахтер?

    ac.milan (ac.milan)

    19.08.2011, 00:06

    До вашої уваги ось така ось цікава стаття. Автор не я, тому просто виклав посилання.

      http://11na11.com/2011/08/salamatov-prehodit-v-shahter/

  • 14

    Євро в Україні - суцільний обман.

    Евро 2012
    ac.milan (ac.milan)

    23.07.2011, 13:46

    Доброго дня всім!

    Хочу привернути вашу увагу до феєричного обману, який організувала команда організаторів Євро 2012. Зараз я поясню чому я дійшов до такого висновку.

    Я, як і всі вболівальники, після оголошення старту реєстрації чимдуш побіг за своїм паспортом, зареєструвався і мене було включено до списку учасників лотереї. Я насправді вірив, що це можливо, що здійсниться моя мрія побувати на домашньому чемпіонаті такого масштабу.

    обман

    З того часу минув місяць, і от, до слова, диво, це сталось, я став переможцем лотереї. Мені було виділено квитки, та ще й не куди-небудь, а на фінал. Мене тоді переповнювала радість, насправді вірилось, що всетки можуть же наші організувати, є ж справедливість! Думав, що вже все в моїх руках і залишились тільки формальності. Але це була омана... :)

    Далі тільки цікавіше, очікування платіжки ( я обрав систему оплати через банківський переказ). Травень минув, червень добігає свого завершення, а на платіжку годі й було чекати. Я вже почав хвилюватись, що можуть забрати квитки, я написав листа із запитанням, вони мені відповіли, що якщо я по якійсь причині не сплачу за квитки, мені зателефонують і вияснять причину. Лише після того можуть забрати.

    Але от воно й сталося, вчора прийшов лист із змістом : "Шановний футбольний уболівальник,

    На жаль, період оплати квитків закінчився і якщо Ви не оплатили свою заявку через те що не отримали лист, Ваша заявка була анульована. У Вас ще є можливість замовити квитки на платформі пеерпродажу квитків."

    Перевіряв пошту щодня. Цікаво, що я навіть частенько заходив у своє поштове відділення, перевіряючи, чи бува не затримався у них лист. Там такого й близько не було.

    Спочатку подумав, що мене одного розвели таким чином, але така ж історія трапилась із декількома знайомими.

     

    Виникає запитання, навіщо ця вся клоунада, пафос і псевдо-чесність. Скажіть прямо: "Євро ми зробили для себе, для відмивання грошей і задля власної втіхи". Питань би не виникало.

     

    p.s. іноді у тексті є перебільшення, ви не подумайте, Євро для мене значить не надто багато. Просто заради цікавості зареєструвався ))

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть