Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
ahda
Имя:
Степан Громов
Статус:
Читатель (16 комментариев)
Зарегистрирован:
09.07.2010 23:29
Карма:
0
Топ-10 блогеров:
Да
  • 20

    Зима

    ahda Степан Громов (ahda)

    30.08.2010, 01:28

    При теперішніх успіхах команди підбиття підсумків є дуже актуальним. Потрібен прогрес . А тому час від часу треба робити оцінку результатів, щоб подивитися чи той прогрес має місце. 

    Але коли саме проводити ПЕРШЕ серйозне оцінювання результатів?

    Прийшов новий тренер, почав будівництво абсолютно нової команди, успіхів відразу не обіцяв... В тренера є 3(три) сезони для того, щоб побудувати свою команду й досягнути з нею певних успіхів в Україні й Європі. Тож коли саме проводити ПЕРШЕ серйозне оцінювання результатів? Ну, через 1.5(півтора) сезони після початку роботи. Думаю, це правильна відповідь.

    Особисто для себе я визначив критерії, їх два. Якщо з приходом зими ХОЧА Б ОДИН із цих критеріїв виявиться НЕзадоволеним, то потрібно провести заміну на посту тренера. Якщо ж обидва критерії виявляться задоволеними - тренеру варто продовжувати роботу.

    Ось ці критерії. 

    1) Як мінімум третє місце в чукрі, причому відставання від другого місця НЕ БІЛЬШЕ двох очок.

    2) НЕВАЛІДОЛЬНИЙ вихід з групи ЛЄ. Байдуже з якого місця і з якою кількістю очок. Нехай і друге місце, але не так, що все вирішується в останньому матчі на останніх секундах.

    Ці критерії є ОБОВЯЗКОВИМИ. Тут чорним по білому написано, що є мінімально допустимою планкою. Правда є одне "але". Ці критерії можуть бути помякшені, якщо відбудеться ЯКІСНИЙ СТРИБОК В МАЛЮНКУ ГРИ.

    Ось і все. Це мінімум. І ні на йоту менше. Інакше бути не може.

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть