Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
asdfghj
Имя:
вболівальник клуба ДК
Статус:
Читатель (21 комментарий)
Зарегистрирован:
15.11.2011 09:46
Карма:
28
О себе:
dsgfhgv
Топ-10 блогеров:
Да
  • 2

    "І ШО"

    asdfghj вболівальник клуба ДК (asdfghj)

    14.07.2012, 21:29

    1)По результатам минулого сезону зробили висновок: у другому місці команди винуваті Аліев і Мілевський. Я можу  представити який буде гвалт якщо Аліев заб"є за  Дніпро у ворота Динамо.

    2)"Святе місце пустим не буває. Пішов Аліев прийшов Кранчар."  І ШО

    3) А тепер свої враження. Захист-надійно, Аруна-грає сам, Кранчар-стоячий, Ярмола-виключається, Ідейє-спасибі захисникам Металурга, що пішли на перекур

    4)Як можна гравців які реально креативніші залишати на лавці запасних.

    ВИСНОВКИ РОБІТЬ САМІ 

  • 2

    ПРО ІДЕОЛОГІЮ ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА.

    asdfghj вболівальник клуба ДК (asdfghj)

    02.12.2011, 13:58

    Це мій перший блог.                                                                                                                                                                                                            Вчора наша команда практично втратила шанси на еврокубкубкову весну.  Як я важаю то грати чи в Лізі Европи, чи в Лізі Чемпіонів однаково престижно, відносно рівня нашаго чемпіонату. Хотілося б виразити свою думку "поповоду этого".                                                                                                                                                                                                                                                                   

    1.ПРО ВЛАСНИКА   

    Пане Ігор Михайлович!!!!!!!!Я розумія ,що власником команди являетесь ВИ і  порад  пересічних вболівальників не потребуете. Але ВИ весь час заявляете, що граете для вболівальників і тому , будьте ласкаві , грою команди створюйте нормальний продукт,а не те, що ми бачили вчора.   

    2.ПРО ЕКСПЕРТІВ

    ВисокопожніФУТБОЛЬНІ І НАВКОЛО ФУТБОЛЬНІ  ЕКСПЕРТИ!!!!!  Прошу Вас:

     Досить ходити навкруги "оцього всього дійства".Невже Вам не видно,що команди  на даний момент не існує. Є набір гравців причому досить високого рівня (ігри за збірну це довели). Давайте називати речі своїми іменами.  Будьте ласкаві в своїх аналітичних висловлюваннях називайте речі своїми іменами,а не так як вчора на каналі 2+2 після матчу.

    3. ПРО ТРЕНЕРА

    ЮРІЙ ПАВЛОВИЧ!!!!!!!! - - - - - - - - --  -- - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -∞

    4. ПРО ГРАВЦІ

    Як на мене на даний момент з такими гравцями можна і потрібно ставити і вирішувати високі завдання. Я вважаю,що всі гравці вчора продемонсрували достойний рівень гри. Не їх вина в тому,що на протязі останніх 3 місяців я не замітив жодної награної комбінації,що приходиться грати практично одним складом всі ігри сезону,що своренням рормального,робочого мікроклімату в команді займатись нікому. Є у мене до вас претензії з приводу вашої поведінки на полі під час гри,але ця претензія розподіляється порівну між вами і вашими тренерами. Я не буду розвивати думку хто є потрібний команді а хто ні. Важко оцінити рівень окремого гравця при нинішній ситуації. Безперечно є кандидати на "чемодан-вокзал-домой",але я сподіваюсь,що це питання буде розглядати новий головний тренер.

    5.ПРО ВБОЛІВАКІВЛЬНИКІВ

    Особисто я буду підтримувати гравців,але тренерів цих,у цьому складі ніколи,чого і вам бажаю.

    6.ПЕРСПЕКТИВИ

    Чемпіонат України можливо і виграємо,бо знову гра; одним складом;при рахунку 1-0 на нашу користь заміна Алієва на центрального захисника і два м"яча в наші ворота за 5 хв. Зогляду на ЕВРО-2012 велике питання викликатиме ігрова практика гравців.Нервозність команди буде наростати,бо гравці прямо висловлюються в неправильності тактики тренера.В зимове трансферне вікно докуплять пару-тройку гравців,будуть розповідати про зірок світового рівня,але 70%не заграє"аля Аруна",потенціал 30% знівелює тактика тренера"аля Ідеє".

    7.ВИСНОВОК

    Я розумію, що талановитих тренерів мало,але і команд які претендують на трофеї теж не багато,знайти можна. З цим тренером хіба виграємо битву"ЧУ",але ніяк не війну"ЛЧ,ЛЕ". Пошук вести треба,і досить кормити нас протухлим салом.

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть