Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Невдячність - наша традиція. (Гармаш)

2018-03-13 00:59 Я не претендую на хліб тутешніх експертів, які з явною підозрою дивляться на нових користувачів. Я ...

Я не претендую на хліб тутешніх експертів, які з явною підозрою дивляться на нових користувачів. Я лише хочу нагадати про Українську національну традицію яку ми не забуваємо шанувати.

А традиція ця в тому, що ми втоптуємо в бруд всіх своїх героїв. Безумовно ми спочатку підносимо їх, а потім з таким же завзяттям разом втоптують їх в бруд.

Тут і так все зрозуміло, але для наглядносьі приведу кілька прикладів.

Гармаш пам'ятаю як в 2011 він забив на останніх секундах Бешикташу, і Динамо здобуло першу перемогу в групі ЛЄ і вийшло на 2 сходинку . А скільки він важливих м'ячів забивав в УПЛ, скільки віддав гольових? Пригадується матч з Порту у Києві. А хто пам'ятає як він Янг Бойзу на останніх хвилинах забив? Ні..цьго ніхто не пам'ятає.

Алієв скільки він штрафних забив? І в єврокубках забивав, і Шахтарю, і всім підряд ... тепер його пам'ятають як алкаша і ідіота.

Кравець пам'ятайте Валенсію? Ще багато матчів можна згадати, то його називають поліном і колодою.

Ребров? Подумаєш переміг порту на виїзді, знищив Евертон, обіграв шахтар вперше мало не за 3 роки , вивів з групи ЛЧ вперше за 17 років, дійшли до 1.4 фіналу ЛЄ. Але його згадують як фізрука який набрав вільних агентів і віддав Тео..і гри не було, одні поперечні передачі.

Ярмола? Все життя називали колодою через гру, той фінтить багато, то мало..то гру затягує.

Блохін? Його рятує великі досягнення в фут кар'єрі. І це все одно не заважає, більшості згадувати його як біляша і фізрука .. А хто пам'ятає що цей фізрук привів в основу Сидора і Макаренко ... (Мбокані з Тремулінаса він запрошував) На жаль ніхто.

Таких прикладів мільйон, тому що нам Українцям подобається з радістю втоптувати в бруд тих, хто вчора був на вершині. Мова не тільки про обивателях, гляньте на іхспердов з ящика які люблять обсмоктать весь цей бруд з пустого в порожнє.

У наших героїв, є тільки два варіанти, що б не обляпатися багнюкою, це бути Ангелом або після своїх подвигів відразу померти як це зробив ВВЛ, тепер його ніхто не назве фізруком адже він вже не зможе помилитися.

Як видно, добро швидко забувається. Коли ваш сусід, роздасть гроші бездомним, то ви це все забудете на другий день, а ось те що він любить випити спиртного, ви не забудете ніколи, будете знати що він алкаш.

До речі цієї "традицією" ми наносимо собі шкоду на зовнішній арені. Наприклад наші судді..ми вже з 2000 Кричимо на весь світ які у нас погані судді, ідіоти не можуть судити. А тепер подивимося на топ чемпи, де кожен тур судді туплять так, що нашим ще далеко..і їх ніхто не звільняє і не ображає на весь світ, адже люди знаю що таке честь, адже не потрібно обзивати своїх перед чужинцями. І тим не менше закордонні рефері судять фінали і продовжують там дико тупити, а нашим інколи дозволяють судити стикові матчі, адже весь світ знає як ми їх брудом намастили ,а нам потрібні іноземці вони то точно вміють судити чесно..сором.

П.С. Ситуацію з Гармашем подають як велика шкода команді. Кажуть що він псих. Але це ж не правда, він же дочекався свистка, він всю гру себе контролював, єдину жовту отримав через симулянта Іммобіле. І чому то мені здається що суддя дав картку після дій Бойко, який так відтягав Гармаша, що це виглядало ніби він йде судді морду бити. А він просто емоційно пояснював, і зрозуміти його емоції можна. Італьяшки розмахують руками і кричать де не попадя і нічого..всі звикли.

Одразу кажу..Я більше писати не буду, щоб ви сильно не нервували) і вибачаюсь за орфографічні помилки, нажаль ще погано знаю Українську.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.03.2018, 00:59
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть