Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо - Наполі --- величезне персональне прохання до Олександра Михайлюка, що коментуватиме матч на каналах

2016-09-12 16:38 Сьогодні з"явилась інформація, що коментатором матчу призначений Олександр Михайлюк... якщо чесно, то я не знаю як ...

Сьогодні з"явилась інформація, що коментатором матчу призначений Олександр Михайлюк... якщо чесно, то я не знаю як Він коментує матчі - я просто на пам"ятаю...

Отож у мене велике людське прохання - не зганьбіть футбол, бо в житті і так практично зовсім немає нічого доброго і нам хоч щось потрібне для задоволення та відпочинку - я хочу отримати задоволення від матчу Динамо - Наполі!

Отож, якщо Ви (ой для мене буде дуже велика яка радість) прочитаєте цей пост - зробіть ласку - прокоментуйте в такому простому класичному стилі даний матч не виходячи за рамки таких простих побажань:


  1. На початку поки гра не почалась - анонс матчу + склади + запас на початку матчу - і все, більше нічого, не потрібно нам розповідати про больних, хворих... власників шахт, літаків та пароходів... та інших туристів... та про події, що не стосуються матчу.
  2. Під час матчу говорити тільки про події в даному матчі - в кого м"яч, дії гравця з м"ячем, кому зробив передачу + коментувати відкривання та забігання, казати про вдалі дії гравців --- і ВСЕ - не потрібно нам розповідати про когось там десь колись щось сказавшого та добавляти свої думки та аналітику - пожалійте нас хоч раз - просто коментуйте події матчу!!!
  3. Не згадуйте події попередніх матчів - всі ми все бачили і ми самі розуміємо, що Шахтар завдяки помилкам судді відскочив і зміг не програти - то ж не потрібно нам ні Вашої думки, ні Ваших коментарів, ні зачитування цитат та інтерв"ю - ми вболівальники Дианмо хочемо подивитись матч Динамо!!!
  4. Ви коментуєте для України матч українського клубу в ЛЧ з клубом з іншої країни - отож хоч трішки вболівайте за нас, це не матч внутрішньої першості де потрібно бути нейтральним... на Ваших каналах цьому не вчать - але це правила хорошого тону, що діють у всьому світі!
  5. Будьте уважними - на полі будуть тільки футболісти Динамо та Наполі - гравців ні Шахтаря, ні інших клубів там не буде - отож і ніяких прізвищ гірників і Ко під час гри не озвучуйте - вони тут недоречні!
  6. Не мовчіть, коли м"яч у грі - нас слухають сліпі люди - їм важливо чути коментар всіх ігрових подій матчу, а не просто шум чи якісь розповіді про всяку хрень, що не стосується матчу!
  7. Будьте людиною - поважайте нас українських вболівальників, що хочуть подивитись матч!

Я благаю Олександра Михайлюка не портити матч! Дякую!


Доповнено на 8:36 ранку після гри...

Наскільки ж великим Г виявився Олександр Михайлюк при коментуванні цього матчу!

Дуже все погано на кАналах!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.09.2016, 16:38
auto-helphelp
Автор:
Статус:
Наставник (4063 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть