Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
auto-hmlnik
Имя:
Хмільник Володимир
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Зарегистрирован:
19.10.2016 23:57
Карма:
1327
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 18

      Жахлива осінь 2020...

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      03.12.2020, 22:11

      В нашій країні є три популярні футбольні колективи. І усі три можуть вважати нинішню осінь ганебною і жахливою.

      Почнемо з Шахтаря, якого більшість на нашому сайті не любить, але ми дуже уважно і ревностно слідкуємо за їх здобутками чи невдачами. Отже, Шахтар може посипати вугільним пилом голову після матчів з Боруссією - це страхіття надовго залишиться в пам'яті вболівальників.

      Читать полностью →

    • 26

      Хто винен?

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      25.11.2020, 00:57

      Винних двоє. Луческу і Суркіс.

      Претензія до тренера: не має права Динамо програвати дома Шахтарю 0-3 і Барселоні 0-4. Яким би складом не грали. Які б проблеми не з'явилися. Це ганьба.

      Претензія до Суркіса: чому у клуба немає ЖОДНОГО трансфера? Чому в Динамо дика ситуція з короновірусом, наче ситуація не у зразкового клубу (в який вкладено мільярд), а у провінційного клубу з третього світу?

    • 11

      Ігор, у тебе знову бардак у клубі!

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      09.11.2020, 20:59

      Черговий хворий на коронавірус в Динамо - на цей раз ще один основний гравець, центрбек Попов. Така кількість хворих свідчить лише про одне - в клубі бардак, і ніхто не зробив нічого для того, щоб не поширювалася епідемія.

      У мене на роботі, якщо у людини 37 - вже не допускають до праці, поки не отримаєш негативний результат на коронавірус. Керівництво все оплачує і слідкує. щоб працівники не знаходилися без масок, були максимально у віддаленому контакті один від одного. В результаті лише декілька хворих і ніякого нтяку на епідемію на фірмі.

      Динамо Київ - клуб, в який вкладаються мільони, а порядку немає 20 років. Ігор, мало любити клуб, ще потрібно його берегти і розвивати. На жаль, ти як мамка, яка щоранку бутерброди готує своєму синові, хоча йому вже 45 років, він немає сім'ї і живе з мамою. А мама до цих пір вважає, що правильно його виховує.

    • 2

      Не Містер, а Хитрий Лис

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      08.11.2020, 19:14

      Деякі люди лише старішають з кожним роком, а Мірча стає все хитрішим. І обхитрив він не кого-небудь, а самого Суркіса-молодшого, відомого тим, що не дозволив ще жодному тренерові виявитися правим після кар'єри в Динамо.

      Що чекали від Луческу на початку роботи в нашому клубі? Півтора десятка бразильців, п’ятьох румунів і одного вірменина на фарт.

      Читать полностью →

    • 7

      Щось у нашому королівстві не так…

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      05.11.2020, 21:40

      Дуже коротко про власні відчуття під час і після матчу з Барселоною.

      У Динамо була дуже складна ситуація з кадрами, тому у мене не повернеться язик сказати, що ми мали брати в Іспанії очки. Проте радіти поразці? Яка нічого не дала для вирішення турнірних задач? Ви серйозно?

      Таке відчуття, що усі боялися отримати 0-5 і від 1-2 вже в повному захваті. Це була в цілому пристойна гра, найбільше радий гостроті в нападі, проте більшість вболівальників забуває про очевидні речі.

      За перші шість з половиною хвилин ми мали пропустити 4 голи – це жахливо. Проблеми з психологією і захистом нікуди не ділися. Нагадаю вам другий тайм з Гентом, де ми могли 5 штук отримати у власні ворота. Нещерет видав супер матч, таке трапляється один раз на сезон у гарного воротаря, і 3-5 раз у топів. Наступного разу отримаємо повний кошик, якщо не наведемо лад у захисті і опорній зоні.

      Команду є за що похвалити і її потрібно підтримати. Але поразці я радіти відмовляюся і вам не раджу, якщо ви бажаєте Динамо перемог.

    • 62

      Погана пам'ять чи відсутність совісті?

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      21.09.2020, 21:49

      Нещодавно на сайті вийшла стаття, в якій була подали статистику пробиття динамівцями пенальті в чемпіонатах України. В гіршу сторону серед пенальтистів виділявся Віктор Леоненко, що реалізував лише 60% своїх спроб. Дуже посередній результат, як нам мене.

      На Леоненка полилася купа лайна майже від усіх вболівальників.

      Читать полностью →

    • 42

      Опустіться на землю, панове.

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      17.09.2020, 13:42

      Як і більшість вболівальників я щиро радію нашому успіху, бо за останні роки ми отримували вкрай мало позитивних емоцій від нашого улюбленого клубу. Вважаю, що в матчах на виліт найголовніше результат і сьогодні ми його отримали.

      Але, почитавши коментарі багатьох вболівальників у мене склалося враження, що ейфорія декому заважає оцінити очевидні речі.

      Читать полностью →

    • 9

      Ні логіки, ні віри

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      12.09.2020, 16:42

      Мене дивує прошарок вболівальників на сайті, які завзято підтримують кожного тренера Динамо, при цьому, любу критику - і конструктивну, і не дуже, сприймають, як особисту образу.

      Що цікаво, вони завжди ПРОТИ звільнення головного тренера, навіть, якщо гра і результати жахливі. Але найсмішніше (або найдивніше), що після звільнення їх любимця вони моментально про нього забувають і починають фанатіти за наступного. Ні логіки, ні честі.

      Поки що не бачу змін в Динамо, але розумію, що часу в Луческу було небагато. Проте я готовий почекати покращення в грі, якщо в ЛЧ пройдуть "хоть чучелом, хоть тушкой". Втім, не дуже вірю ні в цьогорішню ЛЧ для нас, ні в якісний сучасний футбол від Динамо.

      Хоча деякі доморощені специ пропонують почекати декілька років, щоб отримати сильне Динамо. Ви серйозно? Нагадати скільки років Луческу?

    • 21

      Суркіс і Луческу: супертандем чи халепа?

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      03.08.2020, 23:18

      Ігор Суркіс людина емоційна, і ця обставина заважає йому успішно керувати клубом. Він не відчуває, коли тренеру потрібно було вказати на вихід вже вчора, а коли ще потрібно дати шанс. І тому ми не можемо очікувати запланований успіх, коли команда цілеспрямовано готується декілька років, виходить в пік і її не лякають жодні європейські авторитети.

      Читать полностью →

    • 31

      Війна між «другосортними» вболівальниками і мухоморами.

      auto-hmlnik Хмільник Володимир

      02.08.2020, 08:41

      Кінець сезону був емоційним і драматичним, коли ми то несамовито раділи перемозі в Кубку і над Зорею в «в матчі за срібло», то хапалися за голову від 9 матчів поспіль з пропущеними голами в чемпіонаті і провального останнього матчу. Здавалося, усі емоції вичерпані і ми виснажені до нестями.

      Проте наступні дні принесли звільнення Михайличенка і убивчу новину про нового тренера.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть