Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Выпуск №1

2016-01-12 00:05 ДОЧЕКАЛИСЯ! НАРЕШТІ! Сьогодні – на дворі грудень, а за вікнами кожного вболівальника київського «Динамо» нема снігу, ... Выпуск №1

ДОЧЕКАЛИСЯ! НАРЕШТІ!

Сьогодні – на дворі грудень, а за вікнами кожного вболівальника київського «Динамо» нема снігу, нема розваг, але до всього цього з’являється новий журнал під назвою «Шанувальники київського гранду – Динамо»!

Ми довго до цього йшли, ми довго думали як зробити краще, щоб усім подобалися випуски нашого журналу. Сторінки публікацій будуть містити власні обгрунтовані думки вболівальників, їх власні історії, цікаві події, ну і загалом, про все що наштовхує усіх вболівати за наше рідне київське «Динамо»!

ПЕРЕДМОВА

В першому нашому випуску Ви дізнаєтесь про те, що думають вболівальники про «Динамо», порівняють їх рівень гри з попередніми роками, їхні висловлювання щодо нашого головного тренера Сергія Станіславовича, розкажуть свої історії пов’язані з футболом! Та багато чого іншого! Хоменко Михайло

Що для тебе означає "Динамо"?


«Динамо» Київ – переможці!

Для мене "Динамо" - це команда, без якої я не уявляю футбольного життя в Украіні. Скільки себе пам'ятаю, "Динамо" для мене були переможцями. Мій батько був великим вболівальником (це передалось братам). І тому, дні, коли грало "Динамо", були присвячені тільки цій грі.

Пам'ятаю, які крики звучали по всьому будинку, коли забивали динамівці, і який стогін звучав, коли забивали нам. У нас були календарі, карти, таблиці розіграшів, фото з динамівцями.

Я знала поіменно весь склад команди Лобановського. Пам'ятаю, як у 1986 р. виграли Кубок Кубків. Всі чоловіки нашого будинку відмічали цю подію на вулицю майже до ранку... – відповіла Валентина Гитун. !

«Динамо» Київ – переможець, №1!

Коли я чую слово «Динамо» - для мене це традиції, історія, ну і звичайно – ПЕРЕМОЖЕЦЬ! Я, як і всі інші вболівальники, чекаю перемоги своєї улюбленої команди у всіх турнірах проти кожної з команд з якою ми граємо. З кожним днем, роком, я все сильніше відчуваю найкращі моменти гри свого рідного клубу. Я гордий за нашу славетну команду! –сказав Олександр Кущ.

«Динамо» Київ – обличчя нашої столиці!

Для мене «Динамо» - це більше ніж просто команда. Коли ми перемагаємо, ми показуємо всьому світу хто ми є, і з нами треба рахуватися!

«Динамо» - джерело енергії, незабутніх емоцій, котрі в інших місцях не можна відчути.

Особливо цікаво дивитися останні хвилини: переживати, нервувати, сподіватися і кричати від щастя! – додала Олександра Руренко.

«Динамо» - команда моєї мрії!

Я киянин , і звичайно ж, Динамо для мене це найрідніша команда. З семи років я стежу за їхніми іграми і підтримую . Кожен день я проходжу парк, з якого можна милуватися полем стадіону Динамо і київським пейзажем. Мене це місце дуже надихає. – відповів Кирил Русанівський.

«Динамо» Київ - це любов з дитинства!

Це вірність і відданість своїм принципам, своїй ідеї , адже "Динамо" Київ - це любов з дитинства.- обгрунтував Михайло Кузьменко.

Як оціниш рівень київського клубу рік тому і зараз?

Небо і земля!

Наш герой - Сергій Ребров! - відповів Михайло Кузьменко.

Команда значно покращила свої результати Зазначу, що команда значно покращила свої результати , як і у внутрішньому чемпіонаті, так і на єврокубках. Вперше за 17 років команда потрапила в плей-офф Ліги Чемпіонів найпрестижнішого європейського чемпіонату! – підкреслив Кирил Русанівський.

Команда піднялася на вершину!

Звичайно ж вище, ніж рік тому. Прогрес на обличчя. – зауважив Володимир Даниленко.

Цей футбольний рік підійшов до кінця, як ти охарактеризуєш його в цілому?

Фатастичний сезон!

Я і не сумнівався в перемозі Динамо в Кубку України, виграли Чемпіонат України , і вперше за 4 роки клуб дійшов до 1/4 фіналу Ліги Європи. Сезон 2014/2015 став новим етапом в історії команди. Спасибі Сергію Реброву. Сподіваюся 2015/2016 принесе нам ще більше хороших новин! – сказав Кирил Русанівський.

Тільки гарний настрій!

Позитивним, вселяє впевненість у завтрашньому дні. – розміркував Михайло Кузьменко.

Що ти думав, коли Ребров прийшов у Динамо і став головним тренером?

Новий тренер – оптимізм і надії!

Сергій Ребров - один їх моїх улюблених гравців. З утвердженням його на посту головного тренера стало більше оптимізму , надія на якісь зміни . Все ж для Реброва це його рідна команда, якій він присвятив чимало років свого життя, знає всю кухню зсередини. Ребров (в якості нападника) застав золоті часи київського клубу , а саме 90-ті роки . Варто сказати і за його зарубіжний досвід у складі англійських команд. – підтвердив Кирил Русанівський.

Нова професія – нова філософія!

З обережністю сприйняв його призначення, але симпатизував, адже це тренер нової генерації і думки, який постійно працює над собою. – вирішив Михайло Кузьменко.

Рівень нашого чемпіонату впав? З чим це пов'язано?

Нестабільна економічна ситуація

Сезон на сезон не припадає, завжди будуть спади і підйоми, але за останні роки на футбол несприятливо впливає погіршення економічної обстановки в країні. – додав Кирил Русанівський.

Олігархічний фактор

Війна в країні, корупція і олігархічний фактор, про який не можна забувати , адже у них вже не " + " баланс, ось тому "Металіст" , "Дніпро" , "Чорноморець" і не тільки, зараз втрачають у всіх поняттях … - зауважив Михайло Кузьменко.

Комусь не цікавий український футбол?

Безумовно, причому в декілька разів! Причина - керують чемпіонатом люди, не зацікавлені в футболі. – зізнався Богдан Дукаль.

За рахунок чого вдалося домогтися історичної події в плані виходу в 1/8 ЛЧ?

Вірність у власні сили!

За рахунок зусиль гравців команди. Вони повірили, що можуть грати краще, якщо захочуть. До того ж свою роль відіграє фінансовий стимул ! А ще - новий головний тренер київської команди. – стверджує Кирил Русанівський

Розкажи свою цікаву футбольну історію, або знайомих?

Історія «Дружба Києва з Донецьком!»

Якщо коротко, то це випадок з виїзду на "Донбас Арену". Тоді " Динамо" поступилося "Шахтарю", але я з друзями на славу погуляв в готелі де ми жили, з персоналом, який всю ніч виставляв могарич за увагу "ДРУЖБУ КИЄВА З ДОНЕЦЬКОМ!". Зараз ця фраза звучала б дивно, так? – відповів Михайло Кузьменко.

«Секція дзюдо і футбол»

Футбольних пригод мабуть ще не застав , але зазначу що з 10-ти до 12 років займався в секції дзюдо на території столичного комплексу Динамо. Відповідно, тоді я перший раз побував на грі команди. А тоді головним тренером Динамо був Валерій Лобановський! - сказав Кирил Русанівський.

Що в твоєму розумінні означає справжній шанувальник Динамо ?

Вболівальник, котрий не може жити без київського «Динамо»!

Людина, яка виросла на матчах Динамо, підтримує команду на стадіоні, і завжди вірить у її перемогу. – додав Кирил Русанівський.

Любов до клубу!

Вірність, перевірена роками ! Ось я також давно вболіваю за "Челсі", але коли був матч між ними в Києві - я звичайно ж підтримував РІДНИЙ клуб "Динамо"! – обгрунтував Михайло Кузьменко.

Яких би ти футболістів виділив зараз в київському Динамо ?

Нехай переможе труд, чуйка і краса

Хачеріді - трудяга і боєць , Мораєс - у нього є "чуйка", Ярмола - і так зрозуміло , ну і окремо: Шовковський - йому просто Спасибі за вірність і досвід, адже Рибка поки не готовий (матч з "Чорноморцем" це показав). – підкреслив Михайло Кузьменко.

Легенди клубу та лідер сьогоднішнього «Динамо»!

З нинішнього складу, в першу чергу, хотів би виділити наших співвітчизників: Олександр Шовковський, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко! – додав Кирил Русанівський.

А тепер перейдемо до теми жеребкування ЄВРО-2016.

Вам сподобався жереб?

Перейдемо до інтерв’ю офіційних осіб нашої групи на ЄВРО-2016

Олівер Бірхофф:

«Україна - дуже сильний суперник» Менеджер збірної Німеччини розказав свої враження від жеребкування Євро-2016.

«Україна - дуже сильний суперник. Польща для нас дуже емоційний суперник. Ми грали з ними в кваліфікації. Ми географічні сусіди. У них є Левандовскі, який відмінно грає у Німеччині. Він - зірка, забиває важливі м'ячі. Перша гра дуже важлива. Це шанс для України, адже ми точно не будемо знати, в якій формі знаходимося. Всі 24 команди мають шанси на перемогу.

Не потрібно нікого недооцінювати».

Йоахім Льов:

«Україна може створити проблеми» Головний тренер збірної Німеччини прокоментував результати жеребкування Євро-2016.

«Ми повинні бути зосереджені з першого ж матчу. Польща - прекрасна команда, але й Україна з Північною Ірландією можуть створити проблеми з їх доброю обороною і грою на контратаках. Ми є фаворитами і хочемо виграти групу».

Андрій Павелко:

«Фартовий або не фартовий жереб - ми подивимося за результатами ігор» - Президент Федерації Футболу України поділився своїми враженнями від жеребкування Євро-2016.

Михайло Фоменко:

«Простих суперників у нас немає» Головний тренер збірної України, доля якого вирішиться 18-го грудня, прокоментував результати жеребкування групового етапу Чемпіонату Європи 2016.

«Я ніколи не ворожу перед жеребкуванням, кого Бог дав, з тими і зіграємо. Чому не поїхав на жеребкування? 18 грудня Виконком ФФУ, він затвердить тренерський штаб, тоді й будемо про все міркувати, до цього щось говорити некоректно. Та й не дуже я фартовий в плані жеребкувань.»

Нападник збірної Німеччини, Томас Мюллер :

«Я задоволений нашою групою . Леві проти нас!»

Захисник збірної Німеччини, Антоніо Рюдігер :

«Могло бути набагато гірше.»

Але в будь-якому випадку треба бути обережними. Ми всі знаємо, який високий рівень футболу на чемпіонаті Європи, так що не можна допускати осічок . У кваліфікації ми бачили, як небезпечна Польща , яка обіграла нас в одному матчі. Північна Ірландія - темна конячка групи.

Тренер збірної Польщі - про збірну України: Наставник «білих орлів» Адам Навалка поділився своєю думкою про національну збірну нашої країни.

«Україна? Ця збірна показує дуже солідний футбол, ми будемо аналізувати їх в деталях. У них є хороші гравці, які виступають в сильних клубах. Ми бачили кілька їхніх матчів, у тому числі плей-офф. Ігри обіцяють бути цікавими».

А які ваші враження від жеребкування?

Важко сказати. Сподіваюся, що друге місце займе саме наша збірна. Просто багато сюрпризів може бути на Чемпіонаті Європи на полях Франції. Не давав завчасно прогнози за результатами жеребкування. – додав Кирил Русанівський.

Впевнений, що друге місце – наше! – сказав Ілля Федоренко.

Друге місце повинне бути нашим. – вирішив Максим Грибановський.

З такої групи повинні виходити! – підсумував Вадим Патлаха.

Тепер спробуємо спрогнозувати підсумки нашої групи по завершенню групового етапу на Євро-2016:

Вболівальник

1 місце

2 місце

3 місце

4 місце

Максим Грибановський

Німеччина

Україна

Польща

П. Ірландія

Ілля Федоренко

Німеччина

Україна

Польща

П. Ірландія

Хоменко Михайло

Україна

Німеччина

П. Ірландія

Польща

Кирил Русанівський

Німеччина

Україна

Польща

П. Ірландія

Над першим випуском журналу «Шанувальники київського гранду – Динамо» працювали: Головний редактор: Хоменко Михайло

Гості журналу: Валентина Гитун, Кирило Русанівський, Михайло Кузьменко, Володимир Даниленко, Олександра Руренко, Олександр Кущ, Богдан Дукаль, Ілля Федоренко, Вадим Патлаха, Максим Грибановський.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.01.2016, 00:05
12.01.2016, 00:05
226106 1 ivz2306
auto-homenkomofficial
Статус:
Читатель (7 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть