Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нове амплуа Вербіча

2018-09-27 19:39 Шановні, мені особисто подобається рішення про Вербіча у нападі бо атака стала більш різноманітною. Тільки,на мій ...

Шановні, мені особисто подобається рішення про Вербіча у нападі бо атака стала більш різноманітною. Тільки,на мій погляд, не треба доручати йому бути копією Беседіна бо він вміє набагато більше. Не треба чекати готового нападаючого-його не буде і тренери повинні обдуманно та сміливо шукати нові рішення,як при потребі робили іхні великі попередники.

Згадаємо,як Щегольков кілька років грав центрбеком, поки мудрий Маслов на початку 64р не визначив йому нове місце-правого захисника. Там він грав класно. Той же тренер чудового півзахисника,а потім центрбека Турянчика\ одні його довгі пласуючі неповторні підкати,чого були варті!\ поставив "хвилерізом", чим суттєво збагатив тактику команди. Також Маслов, відчуваючи зміни у футболі, у 68р посилив атаку за рахунок активноі по всій кромці гри одного з крайніх захисників. Для цього потрібна була вміла, міцна і досвідчена людина.І після невдалих спроб на тренуваннях Пилипчука, а потім у одному матчі навіть Поркуяна, тренер закріпив праве крило захисту за Медвідем. Він одразу заграв і ще як! А головне-по іншому заграла команда. Є ще приклад, як ВВ зробив з Конькова чудового "ліберо". Бажаю тренерам успіхів!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.09.2018, 19:39
27.09.2018, 19:39
309151 1 manowar-723
auto-storik
Автор:
Статус:
Наставник (1616 комментариев)
Подписчиков:
17
Медали:
Выбор редакции × 37
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть