Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Суперкубок

2017-07-16 13:31 Постараюсь викласти всі свої враження в одному пості Про ультрасів На жаль, треба готуватися, що такого ... Про Суперкубок

Постараюсь викласти всі свої враження в одному пості

Про ультрасів

На жаль, треба готуватися, що такого неподобства в цьому сезоні буде ой як багато. Використовуватимуться для цього як свої ідіоти, так і прислані провокатори. Мета-показати, що в Україні загалом і в Києві зокрема нацисти-расисти і просто ненормальні фани і забрати в Києва фінал Ліги Чемпіонів.

Про "хорватський гумор"

Коли трапився епізод Срна-Віда, то я пригадав ось це:

Думаю, з симулянтами треба поводитись саме так, як повелися Віда і Ріо Фердінанд :))))

Про секту зрадофілів

Це був тільки перший матч нового сезону. Під керівництвом нового тренера. На мою думку, "гнати" тренера після одного-єдиного матчу під його орудою-це страшенна дурість. Робити висновки про те є гра чи нема її, змінилось "Динамо" чи ні після однієї гри-це все одно, що робити висновки про фільм, переглянувши лише одну хвилину цього фільму. Не подобається вам Хацкевич? Прекрасно! Пишіть тоді Суркісу резюме-хай він вас тренером призначить. Побачимо, що ви зробите з "Динамо". Я думаю, що вчора не скільки ми погано зіграли, скільки кроти нам не дали нормально зіграти. В тому числі й своїми "традиційними" методами-симуляціями, проквокаціями на полі. Повертаючись до зрадофілів. Три роки тому була та сама ситуація-новий тренер, Суперкубок з кротами, поразка 0:2. З тою тільки різницею, що грали не в Одесі, а у Львові. І наші зрадофіли тоді писали так само! І що ми отримали по завершенні того сезону? Чемпіонство!

Щоб мене не записали в розряд "суркісоботів" і "хацкевичеботів". Я також проти того, щоб команду очолювали її колишні гравці. Я не зрозумів призначення Хацкевича-на відміну від призначення Реброва, який до того виграв Кубок. Я давно є прихильником того, щоб "Динамо" і збірну Укрaїни очолив іноземний тренер, як то кажуть "з іменем". Але я також проти того, щоб майже після кожного матчу розганяти #зраду. Особливо тоді, коли команда цього не заслуговує. Чесно кажучи, Ви мені навіть не зрадофілів нагадуєте. Ви мені нагадуєте ось цю людину:

P.S

Останні три сезони переможець Суперкубку незмінно програє чемпіонат. Тому, з великою вірогідністю, кроти замість чемпіонства отримають ось це:

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.07.2017, 13:31
auto-volodya-del-bosque
Статус:
Наставник (1011 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть