Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Deja vu

2018-10-05 14:57 ⠀⠀⠀Хацкевичу і Ко пощастило, на останніх хвилинах Йововіч обвідним ударом не влучив в дальній кут воріт ... Deja vu

⠀⠀⠀Хацкевичу і Ко пощастило, на останніх хвилинах Йововіч обвідним ударом не влучив в дальній кут воріт Динамо і вберіг всіх від стовідсоткового дежавю.

Адже саме 10 років тому, в другому турі ЛЄ з Шеріфом Динамо ганебно програло 0:2 і Газзаєв пішов. Він хотів це зробити ще після БАТЕ, але ІМС не прийняв відставку російського тренера.

Цю розтяжку вивісили динамівські вболівальники на матчі з молдавською командою.

⠀⠀⠀Важко сказати, чи акцентував тренерський штаб Динамо футболістів на те, що трапилось з шахтарем в Ліоні, але несподівано легко повівши в рахунку, динамівці вирішили зіграти на утримання рахунку з командою новачком турніру ЛЄ. На відміну від Ренна, який на своєму полі вперто йшов в атаку й забив переможний гол непоступливим чехам.

Як показово повільно залишав поле Буяльський, хоча арбітр долонею в спину підганяв Віталія, не вплинуло, і 29-й номер киян, знову-таки в спину отримав гірчичника.

Хацкевич, який традиційно вже переклав вину на футболістів, не розуміє багатьох речей. Вже тренери суперників на післяматчевій конференції відкривають секрет полішинеля, що Динамо слабке при стандартах. Навіть пересічні вболівальники бачать, як замість mid-пресингу чи надійного контроля м`яча динамівці стрибають в центрі поля суперникам в ноги, обрізаються, або йдуть в непотрібний обіграш. Помилки в футболі були, є і будуть. Але Динамо вперто робить системні помилки І завдання головного тренера не перераховувати, хто, і за яких обставин помилився, а працювати над тактикою, яка б знижувала відсоток таких помилок. Барселона пропустила від Тоттенхема двічі, але приїхала грати в атакувальний футбол і перемогла 4:2. За словами ж нашого тренера, треба терпіти і чекати. У Хацкевича залишилися на лаві футболісти, за допомогою яких, можна було накидати провінціальному Яблонцю в другому таймі торбу голів: Дуелунн, Шапаренко і Сідклей. Натомість, футболісти взялися тягнути час, грати на утримання, і ніхто на тренерській лаві не відчув змін на полі.

Команда керована, а я не знаходжу відповіді, ким?!

Розумію, коли Клопп каже про адаптацію Фабіньо до англійської Прем`єр Ліги. Яка в біса, адаптація бразильців, коли ми вчора грали проти ( вибач мене, Яблонець) команди-аутсайдера?!

Хоча мене, багаторічного вболівальника, більш, і більш полинає байдужість до всього, що робиться в господарстві Суркіса, лише дежавю плекає певні надії, а саме: тренери, яким президент клубу найбільше розпинався в довірі (Сьомін-2, Блохін) якнайшвидше своє тепле місце втрачали.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.10.2018, 14:57
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть