Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Цейтнот

2018-11-04 00:40 Цейтнот - термін, прийшовши у повсякдення із шахів, в широкому розумінні слова означає відсутність часу для ... Цейтнот

Цейтнот - термін, прийшовши у повсякдення із шахів, в широкому розумінні слова означає відсутність часу для прийняття рішення.

Багато хто побачив сьогодні, що Вербіч не тягне роль форварда. Так і не знайшовши влітку досвіченого нападаючого, без Мбокані, Мораеса, відпустивши Яремчука, Хльобаса, Динамо залишилось з одним Бесєдіним, який так невчасно травмувався.

Швидше за все, ні Супряга, ні Русин сьогодні не зіграли б краще Вербіча, який маючи гольове чуття, та на жаль, ні разу не зміг забити.

І ще один прикрий момент. Я ні разу не профі, але все ж. Виходить Тайсон, недаремно він капітан Шахтаря, недаремно кращий в півзахисті. А від тренерів Динамо - ніякої реакції. Якби в старті - нехай, але він виходить свіжий! Наша ж перша заміна була викликана травмою.
Так, невеликий вибір на сьогодні у Хацкевича, проти 9 бразильців у розпорядженні Фонсеки. І тут виявляється, лише Морозюк може зіграти в захисті замість Кендзьори. А не краще було дограти в три захисники, відтягнувши назад на фланги Сідклея з Циганковим? Залишалось грати зовсім мало, ні, тренерський штаб має свого Толіка Тимощука. Виходить Морозюк, який, на відміну від колекціонера футболок, має величезний шлейф фатальних помилок, починаючи з пенальті з ЯБ, закінчуючи трьома хвилинами (!) сьогодні. Щоб приймати вірні рішення автоматично, потрібно мати великий досвід і кваліфікацію.
На мою думку, ляп 9-го номера Динамо повинен розділити Хацкевич. Динамо програло через одну помилку абсолютно рівний матч.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.11.2018, 00:40
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7445 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть