Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
bogpoko
Имя:
Богдан Покотило
Статус:
Начинающий писатель (118 комментариев)
Зарегистрирован:
02.08.2010 11:53
Карма:
375
Топ-10 блогеров:
Да
  • 4

    Белоус: «Может, у Смородской есть желание поработать тренером?»

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    06.06.2011, 22:55

    Бывший вице-президент "Локомотива" Юрий Белоус, ныне занимающий пост гендиректора "Ростова", прокомментировал решение совета директоров московского клуба отправить в отставку главного тренера Юрия Красножана.

    "Надо осмыслить ситуацию, которая произошла в нашем футболе. Это коренным образом затрагивает случайных людей в футболе и тех, кто десятилетиями 24 часа в сутки работает продуктивно. Что касается "Локомотива"… Может, это нормальное решение для клуба? Ведь есть пример в нашем чемпионате, когда человек совмещает посты гендиректора и главного тренера. Может, у президента "Локомотива" есть желание совместить свои функции с исполнением обязанностей главного тренера? Полагаю, у Ольги Юрьевны Смородской есть такие способности", — высказал своё мнение Белоус в интервью изданию Sovsport.ru.

    Источник: Чемпионат.ру
  • 2

    Динамо отдает вратарей

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    06.06.2011, 21:28

    Как стало известно Sport.ua из достоверных источников, киевское «Динамо» приняло решение, с кем из голкиперов расстанется в это межсезонье. Напомним, что в распоряжении Юрия Семина находится сразу четыре высококлассных исполнителя на эту позицию, среди которых - Александр Шовковский, Максим Коваль, Денис Бойко и Станислав Богуш.

    Денис Бойко, по нашей информации, вернется в «Оболонь», которая рассталась сегодня со своим основным кипером Александром Рыбкой, а Станислав Богуш отныне будет выступать в составе другого столичного клуба «Арсенал». Третьим голкипером «Динамо» будет молодой Артем Кичак.

  • 12

    Ищенко будет работать в Динамо

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    06.06.2011, 14:52

    Заслуженный тренер Украины возглавил ДЮФШ Динамо.

    Как сообщает официальный сайт киевского клуба, Александр Ищенко назначен старшим тренером детско-юношеской футбольной школы Динамо им.Валерия Лобановского. С 2003 года школу возглавлял Анатолий Крощенко.

    Последним клубом Ищенко был Ильичевец, который он покинул в сентябре 2008 года. Также он работал главным тренером Карпат, Кривбасса, Таврии и кировоградской Звезды, тренировал молодежные и юношеские сборные Украины.
  • 7

    На игроков "Динамо" и "Металлиста" завели уголовное дело

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    14.04.2011, 15:10

    На игроков «Динамо» и «Металлиста» завели уголовное дело+ добавить комментарий версия для печати

    На игроков футбольных клубов «Динамо» (Киев) и «Металлист» (Харьков) Дениса Бойко и Владимира Лысенко заведено уголовное дело по статье 296 Уголовного кодекса — нанесение телесных повреждений.

    Об этом сообщил источник в правоохранительных органах Киева.

    «На футболистов киевского „Динамо“ Бойко и харьковского „Металлиста“ Лысенко заведено уголовное дело. По этому поводу вынесено соответствующее постановление», — сообщил источник.

    Как следует из документов следствия, 8 марта 2008 года футболисты, находясь в ночном клубе «Фаберже» (Киев), напали на одного из гостей и жестоко его избили. Потерпевшим оказался молодой киевлянин, который со своими друзьями находился в тот вечер в клубе. По словам пострадавшего, причину жестокого избиения футболисты назвать не могут, объясняя это своим сильным алкогольным опьянением.

    В результате инцидента потерпевший киевлянин оказался на операционном столе. Следует отметить, что в течение трех лет он перенес несколько операций в связи с полученными тогда травмами.

    Постановление о возбуждении дела датировано 1 сентября 2010 года.

    Об этом уголовном деле ранее уже появлялись публикации в СМИ. Однако на этот раз в распоряжении имеется фотокопия постановления о возбуждении уголовного дела.

  • 11

    Пискун получил 6.5 лет

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    29.03.2011, 12:48

    Владислав Пискун в ноябре 2010 года насмерть сбил девушку и двух ее дочерей. Также Пискун лишен водительских прав на три года, в пользу государства с него взыскано около 4000 тысяч гривен. «Я с горечью отмечаю то, как проходило досудебное следствие по данному уголовному делу. В результате этой аварии погибли трое людей, из них двое маленьких детей. Это ужасная трагедия. Но то, как шла работа по этому делу, очень напоминало советские времена показушности, авральности. Все силы, лучшие силы были брошены на расследование данного уголовного дела. Приезжали из Генеральной прокуратуры, давали команды, указания, как будто нашим следователям эти указания нужны. Компанейщина», - прокомментировал итоги расследования уголовного дела против Пискуна его адвокат Александр Рудь накануне вынесения приговора. Прокуратура требовала в суде максимально возможное наказание по ст. 286 (ч.3) Уголовного кодекса и приговорить Пискуна к 10 годам лишения свободы. В итоге, суд принял решение лишить бывшего футболиста свободы на 6,5 лет. Как писал «БЛИК», кошмарное ДТП произошло 21 ноября 2010 года. Пискун, который был за рулем черного кабриолета БМВ, на высокой скорости слетел с дороги на тротуар. Там он сбил целую семью - Лину Воронкову и двух ее дочерей, Киру и Настю. Отец девочек чудом остался жив - он шел чуть впереди. Сразу после происшествия Пискун и его пассажирка были отправлены в больницу - там им обоим сделали операции и они выжили. Оказалось, что футболист устроил импровизированные гонки на городской улице с еще одним лихачем, который с места происшетвия скрылся.После ДТП Владислав Пискун был исключен из ФК «Севастополь».

  • 3

    Без шуму та Гілі

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    25.03.2011, 19:35

    21 березня київське «Динамо» офіційно залишив найдорожчий новачок клубу — бразильський форвард Гільєрме. За «біло-синіх» у всіх турнірах 77-й номер провів усього 11 матчів та забив п'ять м'ячів. За Гільєрме його колишній клуб «Крузейро» у лютому 2009-го отримав 7 мільйонів доларів та Клебера, якого тоді керівництво «Динамо» оцінювало у 8 мільйонів.

    Усі ми пам'ятаємо, як Гільєрме прибув до «Динамо». Але для тих, хто не пам'ятає, не зайвим буде нагадати. Це був справді ажіотажний трансфер: Гільєрме опинився у Києві в статусі одного з найперспективніших футболістів не лише Бразилії, а й усієї планети. Адже ще на старті кар'єри у «Крузейро» його включили до рейтингу «20 тінейджерів, які кермуватимуть світовим футболом». Багато хто тоді дивувався, як кияни змогли забрати до себе гравця такого калібру і з такими перспективами. Але відразу все пішло для нього не так, як треба. По-перше, Гіля приїхав до «Динамо» з травмою і довго лікувався. По-друге, саме той сезон був найуспішнішим для киян за останні десять років. Під орудою Юрія Сьоміна динамівці зупинилися лише у півфіналі Кубку УЄФА. їхній склад був дуже зіграний, у нападі класно виступав дует Ісмаель Бангура — Артем Милевський, і знайти місце для новачка було проблематично, особливо враховуючи схильність Сьоміна до ігнорування такого поняття, як ротація. Гільєрме довго лікувався, але все-таки під кінець виступів «Динамо» у Кубку УЄФА навіть почав потрапляти до заявки, але надавати шанс 20-річному бразильцеві в Європі Сьомін не став.

    Дебютував Гільєрме лише у матчі, який вже був формальністю. Втім, Гіля зумів перетворити цей дебют на феєрію. Саме тоді, на львівському стадіоні «Україна», ми побачили найкращу гру Гільєрме у біло-синій футболці. Бразильський дебютант забив три красиві м'ячі та ще й голеву передачу віддав. Тоді здалося, що ось він — новий лідер «Динамо», який, попри травми й адаптацію, нарешті показав себе в усій красі. Проте з «продовженням банкету» чомусь не склалося. Потім був орендований московським ЦСКА, де провів дуже непоганий період, часто забивав, але травми стали головною причиною того, що «армійці» не викупили забивного форварда у «Динамо». За ЦСКА Гільєрме навіть виходив на поле у матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів рік тому проти майбутнього тріумфатора міланського «Інтера».

    Повернення до Києва з Москви стало початком кінця кар'єри бразильця в Європі. Перспективи заграти з другої спроби у Гільєрме стали ще туманніші після трансферу його співвітчизника Андре — такого ж молодого, перспективного та коштовного. Проте вже сьогодні ми можемо казати, що Гільєрме протримався в Україні значно довше за свого наступника, якого вистачило лише на півроку.

    Останній на цей момент матч у Європі Гільєрме зіграв 13 березня проти «Ворскли», але вже у перерві його було замінено. Відіграв Гіля, скажімо прямо, далеко не кращим чином. Неозброєним оком видно було погану фізичну форму, досі не ідеальне взаєморозуміння з партнерами. Крім того, активно ходили чутки, що Гільєрме якось не дуже-то й професійно ставиться до своїх обов'язків і відверто не радує працьовитістю. До речі, у цьому контексті дуже цікавим буде запис Гільєрме в його Твіттері двотижневої давнини: «Тут, у Києві, постійні тренування, і їх так багато, що я навіть не встигаю пообідати». Тож у чому причина фіаско бразильця в нашій столиці? Жарти жартами, а в Твіттері доволі чітко простежується настрій футболіста, який, до того ж, не часто спілкувався зі ЗМІ. Наприклад, ледь не кожне п'яте повідомлення — про Бразилію: Гільєрме запитує співвітчизників про новини з країни, «де так багато диких мавпочок», та обговорює із земляками футбольні результати бразильської Серії А. Утім, Гіля не залишав своїх прихильників без інформації про виступи у Києві та активно розповідав про результати своєї команди.

    Власне, тепер, коли ми згадали основні моменти київського періоду кар'єри Гільєрме, варто зробити певні висновки, проаналізувати, чому все сталося саме так, а не інакше. Відразу відкидаю версію про те, що, мовляв, усі бразильці у «Динамо» не можуть заграти. Звичайно, зараз перед очима сумний приклад латиноамериканського дуету Андре — Бертольо, зиску з якого нуль цілих, нуль десятих. Звісно, з-поміж тих 13 представників Бразилії, які у різні часи захищали кольори «Динамо», можна знайти й інші провальні трансфери. Той самий Майкл, який, здається, досі на контракті у киян, чи Родріго, котрий переважно скандалив, а не грав. Але для мене особисто характерніші приклади Діого Ринкона, Карлоса Корреа та Бетао, котрі зуміли адаптуватися та заграти у «Динамо». Причина провалу Гільєрме, як на мене, лежить у дещо іншій площині.

    По-перше, хоч як це банально звучить, — травми. На жаль, це — проблема, яка спіткала ледь не більшість латиноамериканських легіонерів, котрі не можуть звикнути до тренувального процесу і нових навантажень. Найкращий приклад — Факундо Бертольо, на тлі якого Гільєрме виглядає не таким уже і «скляним».

    По-друге, існує ще одна версія, за якою Гільєрме просто не підходить для такого клубу, як «Динамо», за манерою гри, і це була велика помилка селекціонерів і тих, хто дав «добро» на цей трансфер. Гільєрме — технічний малюк, який не бере участі у фізичній боротьбі, не відпрацьовує в обороні, не стелиться у підкатах біля своїх воріт. Гільєрме — прекрасний форвард, але не для «Динамо». Можливо, десь в Іспанії, Португалії чи Голландії він був би кращим, але його манера гри не для України.

    Окрім того, не забуваймо про негаразди з дисципліною, які, щоправда, не мають офіційного підтвердження. Також варто пам'ятати про конкуренцію з боку Артема Милевського. Форвард, який постійно отримує тонни критики з усіх боків, утім, свою позицію так нікому і не віддав. Спочатку через Артема на пенсію був відправлений Максим Шацьких. Потім із команди продали Бангура (Милевський, щоправда, до цього відношення має вкрай слабке). Далі Артему пророкували сидіння на лаві в зв'язку з приходом Гільєрме, а за півтора року — і Андре. Але жоден із них не зміг виграти конкуренцію у Милевського, тому в своїй біді Гіля не самотній.

    Зрештою, у Києві він би так чи інакше не заграв, тому будемо слідкувати за його кар'єрою в «Атлетико Мінейро». Можливо, за рік-другий побачимо його у топ-чемпіонаті. Нагадаю, що вік Гільєрме — лише 22, і кращі матчі у нього мають бути попереду.

    Гліб КОРНІЄНКО, газета «Український футбол»

  • 4

    Дочь Ильи Близнюка попала в аварию! Нужна ваша помощь!

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    23.03.2011, 18:43

    17 марта в 22:00 дочь бывшего наставника мариупольского «Ильичевца» Ильи Владиславовича Близнюка - Александра попала в аварию. Сейчас она находится в больнице в состоянии комы.

    Мариупольский «Ильичевец» просит всех неравнодушных людей помочь справиться с бедой! Реквизиты для перечисления средств: В ГРИВНАХ Повідомляємо реквізити для зарахування коштів у національній валюті (грн) на картковий рахунок № 26254974411566 :
  • 4

    Forza Dynamo Kiev

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    17.03.2011, 22:10

    Браво Динамо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 5

    EURO-2012

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    10.03.2011, 08:29

    Хтось замовляв вже квитки на ЄВРО?Чому не має послуги Мій стадіон?

  • 5

    Ашкенази

    bogpoko Богдан Покотило (bogpoko)

    08.03.2011, 10:31

    Кто что знает о вице-президенте Динамо Леониде Ашкенази?

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть