Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротенький аналіз гри ДК та перспективи в Европі.

2017-05-13 20:07 Як завжди, хочу зробити коротенький аналіз гри нашого ДК. Попередню гру не аналізував-боявся наврочити,бо грали і ...

Як завжди, хочу зробити коротенький аналіз гри нашого ДК. Попередню гру не аналізував-боявся наврочити,бо грали і справді чудово. А сьогодні що ми всі побачили? Якщо одним словом-ГАНЬБА !!!.Але спробую пояснити -чому?.

1) В такий день,День Пам'яті великого тренера В.В.Лобановського команда була ЗОБОВ'ЯЗАНА !

!! перемогою відсвяткувати цей день та принести хоч якусь радість своїм уболівальникам. З вини ТРЕНЕРА і тільки ТРЕНЕРА цього не сталося.Поясню: В стартовому складі ДК було хіба що 3-4 гравці (Морозюк,Гармаш, Циганков,Буяльський),які можуть грати в основі і які з натяжкою можуть вважатися гравцями основи.Всі інші-це баласт,від якого треба позбуватися чим швидше. Особливо своєю бездарністю вразив Яремчук. Це гравець не рівня навіть такого ніякого ДК. Ригати хотілося в черговий раз від такої гри.Як на мене,то команда 21 -річних зіграла б краще!

2) Лобановський і справді був великим психологом,чого не скажеш навіть про ніякого психолога Реброва. Навіть козі зрозуміло,що перед грою з ШД у фіналі Кубка в команді повинен панувати переможний настрій-тому треба було випускати основу та вигравати, і то переконливо,як і попередні ігри. А тепер команда в ступорі .Тепер Реброву залишається готувати торбу під голи від ШД.

Навіть з таким досвідом,який є у Реброва,-він не повинен був цього робити. Висновок; хочу,щоб ДК очолив М.Маркевич ! Його команди Металіст та Дніпро при мудрих президентах у цих клубах могли претендувати на успіхи в Европі. Нашому ж ДК в Европі з тренером Ребровим нічого не світить.Я вважаю ,що Суркіс та Маркевич можуть створити Суперклуб при обопільному бажанні. Дай Боже їм розуму!

Сергей РЕБРОВ, главный тренер «Динамо»:

— Прежде всего, хотел бы поздравить болельщиков «Динамо» и всех, кто причастен к этому клубу, с великой датой, с большим праздником — 90-летием «Динамо».

Поздоровив!!! Пане Ребров-вам не соромно?????? Геть!...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.05.2017, 20:07
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3257 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть