Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротко про гру.

2019-11-10 19:48 Коротко про гру. Судді вже не вперше псують гру ДК !!! Вже вся Україна бачить оте ...

Коротко про гру. Судді вже не вперше псують гру ДК !!! Вже вся Україна бачить оте огидне підсуджування ШД. Особливо в 1-му таймі. Всі аути та кутові,які мали належати ДК,нагло та безцеремонно віддавалися ахметівським псам. Я б на місці тренерів ДК просто знімав команду з ігор при такому упередженому суддівстві.

Один раз би зняв ,не зважаючи на штраф,другий,третій...Люди добрі,та треба щось робити в цій злочинній,злодійській,корумпованій зверху донизу державі! Хоча б у футболі! Вже не один раз ШД не в змозі чесно виграти ЧУ! Все робиться вже давно,щоб славне ДК поховати і не дати йому чесно грати. Такі судді (бокові також) повинні ПОЖИТТЄВО!!! бути дискваліфіковані та відлучені від футболу назавжди!!!

По самій грі.Повинен грати Де Пена! Він зараз найкращий з атакуючих гравців. Вербіч-повне розчарування в цьому сезоні! Дуже підлий гравець! Тільки-но програє єдиноборство,-тут же підло порушує правила і огризається до суддів. Не бачу його далі в складі ДК Циганков,повторюю знову,-повна деградація! Родрігес досі не зрозумів,в якому клубі грає.Забив би оті два 100% моменти- ДК б виграло! Шапаренко,Шепелев,Кендзьора-взагалі ніякі! Про гру Караваєва немає взагалі,що згадати.Гармаш повинен був забивати супер-гол-не повезло. Помилка Михайличенка-не вгадав із складом на гру... Більше не хочеться ятрити собі нерви...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.11.2019, 19:48
10.11.2019, 19:48
334425 1 auto-sergj20
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3245 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть