Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Росеіскі запроданці

2018-02-01 23:57 Сьогодні відбулась презентація та перше публічне обговорення законопроекту про особливості гастролей артистів у Росії та на ...

Сьогодні відбулась презентація та перше публічне обговорення законопроекту про особливості гастролей артистів у Росії та на окупованих територіях України.

Найближчим часом новий законопроект буде внесено до Верховної Ради. “Гастролі наших виконавців у країні-агресорі — це питання не культурницьке, це питання гібридної війни, яку проти нас розв’язала Російська Федерація.

А значить, це питання національної безпеки України”, — цитують УНН повідомленняу прес-служби віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка.

Згідно з проектом закону виконавці, які їдуть до Росії мають поінформувати СБУ. Потім артиста вносять до спеціального Реєстру.

“Кожен, хто хоче гастролювати в РФ — повідомляє про цей намір не менше ніж за 10 днів Службу безпеки України. Потім такий виконавець потрапляє до спеціально створеного Реєстру гастролерів, які здійснюють гастрольно-концертну діяльність на території держави-агресора. Після того всі, хто потрапив до Реєстру під час трансляції своїх виступів на телебаченні і радіо отримують інформаційний напис або оголошення, наприклад: „Цей артист гастролює на території держави-агресора“. Таким чином ми інформуємо суспільство”, — повідомив Кириленко.

Також відповідні зміни вносяться в Закон “Про рекламу” та “Захист прав споживачів”.

Окрім того, проект нового закону передбачає впровадження в Україні гастрольного збору.

“Я пропоную запровадити гастрольний збір. Ми пропонуємо ставку збору 20% від усієї виручки за квитки з концерту не тільки сольного, а й будь якого, де хоч один номер представлений виконавцем з Реєстру гастролерів, які здійснюють гастрольно-концертну діяльність на території держави-агресора. Ці кошти підуть на потреби Збройних Сил України”, — зазначив Кириленко.

У прес-службі також відзначили, що найближчим часом новий законопроект буде внесено до Верховної Ради.

Нагадаємо, раніше співачка та волонтер Анастасія Приходько жорстко розкритикувала колег, які виступають у РФ, назвавши їх зрадниками, котрі “продають Україну за рублі”.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.02.2018, 23:57
cfcbest
Автор:
(cfcbest)
Статус:
Старожил (681 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть