Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Показові виступи /в якості прогнозу/

2014-04-16 14:35 Прогнози річ не вдячна. Ними в принципі і не зловживаю. Але сьогоднішній матч знаковий. Він остаточно ...

Прогнози річ не вдячна. Ними в принципі і не зловживаю. Але сьогоднішній матч знаковий. Він остаточно вирішить: - Доцільність перебування Блохіна на займаній посаді. - Окупність останніх трансферів – Ленс, Баланда, Мбокані. - Чи спроможне Динамо САМЕ ПО ГРІ обіграти лідера ЧУ. (щоб там не говорили, але лише ривками, епізодами виграти цілий матч у Шахтаря не можливо.

Ось і «будем смотреть» РИСУНОК ГРИ і його цілісність). Зустріч принципових суперників уже не буде проходити під тінню «ринатовських» рішень суддів, шанси на місце у ЛЧ є у обох команд, у грі Шахтаря – не все ОК. Тобто козирів відмазатись у ГТ зараз як ніколи мало. Хочу звернути Вашу увагу на велику ймовірність того, що в матчі буде багато індивідуальних дій. Я навіть ризикну спрогнозувати від кого. Це Бернард, Коста, Беланда, Ленс. (якщо звичайно вони будуть грати). Бразильці Шахтаря вже заікнулись про «класико». І будуть його твердо використовувати «на себе». Оскільки літом гряде розпродажа, а де себе показувати весною, коли нема еврокубків? Да, тільки «класіко», хоч воно і не іспанське, але яке є. Хто ж буде вираховувати ТТД того ж самого Бернарда в матчі скажімо з «Іллічівцем»?. Напевно по тій же причині не рубалися і з «Ворсклою» (коли охота буди «зрубленим» умовним Дядечком за сотні кілометрів від Донецька?. А на класі обіграти Полтаву не вийшло…А Динамо-Шахтар все ж є брендовим протистоянням країни, за ним будуть слідкувати. Це вже «прочно» засіло в головах не тільки бразил «Шахтаря». Ленс, Мбокані, а особливо Беланда – для них цей матч ну дуже важливий. І нажаль клубний патріотизм і рядом тут не стоїть. Але думаю нам буде достатньо їхнього професіоналізма. Тому ще раз про головну думку блогу – ті хто бачить себе у провідних Європейських чемпіонатах будуть себе продавати /в декілька разів активніше ніж було до цих пір/. І це відкладе відбиток на грі і на результаті.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.04.2014, 14:35
16.04.2014, 14:35
175443 0
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть