Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Не розумію"

2013-07-21 20:01 Якщо чесно то для мене саме неприємне коли після матчу тренер говорить, що "не розуміє чому ...

Якщо чесно то для мене саме неприємне коли після матчу тренер говорить, що "не розуміє чому так вийшло". Бо тоді не зрозуміло що мало вийти і що тренер робить, щоб таке виходило. Поки, Блохін таке не росказує поки мені і спокійно. Тому в принципі я не розумію чому деякі вболівальники "перегрілись" вже після двух турів.

Команда грає, гравці борятся, як і опоненти - нормальне спортивне змагання. Ось "Металіст" йшов 6 чи 7 сезонів, щоб здобути 2-ге місце, чому ж ми маємо туди добігти за рік? Я наприклад бачу, що команда б"ється, шукає свою силу, але в неї немає зараз чогось такого, щоб вважатись фаворитом. Щоб, мати "психологію переможця" треба перемагати, а "Динамо" на рівні сезону цього вже давно не робило.

Що ж до того, що ми маємо дорогих гравців то це поки вони не почнуть стабільно вигравати - є проблемою виключно бюджету клубу. На полі бігають не мільйони як звісно. В кінці кінців нових гравців придбали для того, щоб вони на своєму клаптику поля створювали перевагу в першу чергу в індивідуально-технічному плані, але навіть тут ми намагаємося зрівнятись з Шахтарем та Металістом. Тому на данний момент я не бачу у нас стратегічних переваг на конкурентами, але й не бачу що можна було б зробити поіншому - тому і критикувати не бачу сенсу, а тим більше казати що ми забов"язані зайняти перше місце.

Мені імпонує менталітет новачків які загалом всі говорять, що прийшли в Динамо бо матимуть змогу тут приєднатись до сильної команди і підвищити свій рівень гри. Хай так і буде. Я поки що бачу, що в порівняні з минулим роком рівень гри наших гравців підвищився, рівнем самовідачі я задовелений, а за результат відповідає тренер - і на данний момент при всіх присутніх факторах - результат є таким яким і має бути

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.07.2013, 20:01
coffee
Автор:
(coffee)
Статус:
Начинающий писатель (96 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть