Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Динамо" всемогутнє, або секрет успіху імені Реброва

2015-05-18 17:50 київське "Динамо" оформило 14-й чемпіонський титул і вперше за п'ять років перервало гегемонію "Шахтаря". Якщо все ...

київське "Динамо" оформило 14-й чемпіонський титул і вперше за п'ять років перервало гегемонію "Шахтаря".

Якщо все максимально спростити, то для успіху будь-якої команди потрібно три речі: хороші гравці, чудова атмосфера в колективі і мудрий наставник іфінанси Повертаючись назад, можна сказати, що трохи більше року тому в "Динамо" була тільки одна частина цієї мозаїки.

Футболісти в "Динамо" і тоді, і тепер відповідають чемпіонському рівню. Їх тільки потрібно було об'єднати єдиною метою і достукатися до їхніх сердець. Навряд чи цього можна було досягти за допомогою "Камон, плей".

Перше, що зробив Сергій Ребров - повністю змінив ставлення до гравців. Він не ставив себе вище за них, при цьому, звичайно, дотримуючись субординації. Не розповідав про досягнення у якості гравця. А ще відмінно знав і знає англійську, тож перекладач Реброву був не надто потрібен. Крім цього, Ребров повернув з оренди всіх "динамівців" і ще раз їх переглянув у справі. Так ми отримали в старті Сергія Рибалку, котрий до цього виступав у Чехії. А Кравця хто реанімував? Станіславович, звичайно."Динамо" було сильнішим протягом всього сезону, не випускало з рук першої сходинки і заслужено перемогло. Звісно, хотілося б більшого досягти в Європі, але ж не все одразу. Побудувати команду за один рік - практично неможливо. Влітку Ребров проведе трансфери, когось купить, а когось продасть, і Київ заграє ще яскравіше. Та й завдання ще на цей сезон існують. Півфінал, а потім і фінал (якщо вдасться) Кубка України. Як тільки досягаєш вершини, то відразу відкриваються нові горизонти. З "Динамо" зараз саме так. В чому можна точно бути впевненим, то це в тому, що це лише початок великого шляху. І що Реброву під силу здійснити те, чого так хотів Лобановський. Привезти до Києва заповітний Кубок чемпіонів.

Ігор Цвик

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.05.2015, 17:50
dk61
Автор:
(dk61)
Статус:
Эксперт (8623 комментария)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть