Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
fanat_kiev
Имя:
Дмитрий Туча
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Любимые клубы:
Динамо Киев
Зарегистрирован:
13.08.2010 10:52
Карма:
63
Топ-10 блогеров:
Да
  • 19

    Пойдешь ли ты на матч Динамо-Арсенал (Голосуем)

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    25.09.2010, 16:38

  • 14

    Как Вукоевич спас Газзаева

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    19.09.2010, 17:54

    Точный удар Огнена Вукоевича на четвертой компенсированной арбитром минуте принес "Динамо" непростую победу в поединке 10-го тура чемпионата Украины против луганской "Зари". Не будь этого гола, кто знает, не состоялся бы между Валерием Газзаевым и Игорем Суркисом второй судьбоносный разговор на этой неделе.

    Чемпионат Украины, 10-й тур

    "Заря" - "Динамо" - 1:2 (0:0)
    Голы: Белый, 50 (1:0), Шевченко, 64 (1:1), Вукоевич, 90+3 (1:2).

  • 1

    45 лет назад киевское "Динамо" прорубило окно в Европу

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    19.09.2010, 14:12

    45 лет назад киевское "Динамо" прорубило окно в Европу для наших команд. В сентябре 1965 года советский клуб сыграл в еврокубке. Но почему так поздно? Ведь тот же Кубок Кубков, в котором стартовали динамовцы, разыгрывался с 1960 года, а Кубок чемпионов — вовсе с 1955-го.

    Все объясняется до противного банальными политическими мотивами руководства СССР. Коммунистическая идеалогия не принимала возможность поражения советских спортсменов от капиталистических соперников. И долго перестраховывалась.

    В общем, тянули до 1965 года, когда в Кубок Кубков заявили киевское "Динамо" (чемпиону СССР-1964 тбилисскому "Динамо" сыграть в КЕЧ не доверили). "Мы вступаем в соревнования, условия которых, закулисная борьба и специфические тактические приемы известны нам лишь понаслышке", — говорил перед стартом тренер киевлян Виктор Маслов. Но начали за здравие — "Колрейн" из Северной Ирландии победили 6:1 и 4:0!

    В ЖИВЫХ ОСТАЛОСЬ ЛИШЬ ПОЛДЮЖИНЫ

    Всего против "Колрейна" сыграли 12 динамовцев. Тогда играли без замен, а состав киевлян к ответному матчу изменился немного — только вместо Левченко вышел Медвидь. До наших дней не дожила половина игроков "Динамо", которые тогда играли с "Колрейном". А те, кто ныне здравствует, в большинстве своем работают в футболе.

    Виктор Банников: умер 25 апреля 2001 года.

    Владимир Щегольков: умер 22 октября 2008 года.

    Вадим Соснихин: умер 28 сентября 2003 года.

    Леонид Островский: умер 17 апреля 2001 года.

    Йожеф Сабо: заместитель руководителя Комитета ФФУ по сборным.

    Василий Турянчик: до 2009-го работал вице-президентом "Закарпатья", ушел на пенсию, живет в Мукачево.

    Олег Базилевич: руководитель научно-исследовательской группы в "Динамо" (Киев).

    Виктор Серебряников: на пенсии, живет в Киеве.

    Владимир Левченко: погиб в ДТП в апреле 2006 года.

    Андрей Биба: тренер-селекционер "Динамо" (Киев).

    Виталий Хмельницкий: тренер ДЮФШ "Динамо" (Киев).

    Федор Медвидь: умер 8 ноября 1997 года.

    Тренер Виктор Маслов: работал с "Динамо" до 1970 года и был уволен, после того как киевляне заняли седьмое место в чемпионате СССР. Умер в Москве 11 мая 1977 года.

  • 9

    Янукович запропонував Росії спільно готуватися до Євро-2012

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    19.09.2010, 13:27

    Україна і Росія можуть разом здійснювати проекти, пов'язані з Олімпіадою Сочі-2014, а також Євро-2012, заявив президент України Віктор Янукович.

     

    "Хотів би, щоб ми зробили акцент на проведенні Євро-2012 на Україні, і всі, що з цим пов'язано, і потім Сочі-2014 в Росії", - заявив Янукович на зустрічі з президентом РФ Дмитром Медведєвим.

     

    Він наголосив, що "тут є дуже багато інфраструктурних об'єктів", які цікаво буде спільно здійснити.

     

    Крім того, Янукович попросив Медведєва поділитися досвідом у підготовці сочинської олімпіади, нагадавши, що Україна виступила з ініціативою проведення Зимових Олімпійських Ігор у 2022 році в Карпатах.

     

     "Тут рівень МОК. Я просив би вашої підтримки. Все ж це рішення, можна сказати, політичне, світового рівня", - сказав він.

    Джерело: http://korrespondent.net

  • Приймаючі міста розфарбують у кольори Євро

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    18.09.2010, 10:28

     

    Українські міста в рамках рекламної кампанії Євро-2012 з боку УЄФА, яка розпочнеться, імовірно, восени наступного року, розфарбують в кольори Чемпіонату Європи 2012 року.

     

    Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков у Донецьку.

     

    "Приймаючі Євро-2012 міста повинні бути одягнені в кольори Євро. Відповідно, дороги, автобуси, тролейбуси. Це величезна робота. Не можна сказати, що вона почнеться в один день", - зазначив Колесніков.

     

    Він вважає, що з появою автобусів з логотипом Євро-2012 в Донецьку така робота вже почалася. На думку Колеснікова, така рекламна кампанія більше прикрашає українські міста, ніж впливає на продаж квитків на матчі Чемпіонату Європи.

     

    Раніше повідомлялося, що квитки на майбутній Чемпіонат Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі надійдуть у продаж навесні наступного року. 

    Джерело: http://ua.korrespondent.net

    Переглянути картинку можна тут: 

    http://2012ua.net/news/prijmajuchi_mista_rozfarbujut_u_kolori_evro/2010-09-17-6139

  • Львівські рятувальники готуються до Євро: влаштували ДТП з футбольними вболівальниками

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    14.09.2010, 16:36

    На трасі Київ-Чоп біля Львова сьогодні, 14 вересня, трапилося ДТП – 2 людей загинули, 22 травмовані. Саме за допомогою такого майже театралізованого дійства у Львові та області вчаться організовано надавати екстрену медичну допомогу. Зокрема так готуються і до Євро-2012. 

    Читать полностью →

  • 4

    Друзями Євро-2012 стануть брати Клички

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    12.09.2010, 20:44

    14 вересня 2010 року у приміщенні офісу Місцевого організаційного комітету відбудеться урочисте представлення нових Друзів Євро-2012. Цього разу почесний титул отримають найлегендарніші брати-чемпіони українського спорту – Віталій та Володимир Клички, повідомляє прес-служба МОК. 

     

    Нагадаємо, минулого тижня в рамках проекту «Друзі Євро-2012» було оголошено першу четвірку Друзів - президента Національного Олімпійського комітету України Сергія Бубку, президента Федерації легкої атлетики України Валерія Борзова, лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука та засновника найпопулярнішого дитячого видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» Івана Малковича. 

     

    Протягом року почесним титулом буде удостоєно ще 44 відомі особистості. Вже незабаром розпочнеться перший конкурс, за результатами якого буде обрано перших «Друзів Євро-2012» серед громадськості. 

     

    Після урочистостей за участі директора турніру Маркіяна Лубківського та операційного директора УЄФА Мартіна Каллена відбудеться спілкування учасників заходу зі ЗМІ.

     

    Джерело: http://ukraine2012.gov.ua/

  • 17

    Deutsche Welle: Європейці закликають бойкотувати Україну під час Євро-2012

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    11.09.2010, 23:33

    На сайті авторитетної чеської газети Mladá fronta Dnes оприлюднено незвичайного листа. Автори – українсько-чеське подружжя – звертаються до громадян ЄС із закликом не їздити в Україну і бойкотувати «Євро-2012».

     

    Ігор Бухальов – українець, його дружина Моніка – чешка. У серпні вони приїхали в Україну автомобілем, який є їхньою спільною власністю, а повернулися до Чехії вже потягом. Автомобіль залишився на штрафному майданчику Харківської митниці. Причина – Ігор, який сидів за кермом, не мав, як того вимагає українське законодавство, від дружини доручення на керування автомобілем. Ігор Бухальов стверджує, що був затриманий українськими правоохоронцями по дорозі до магазину.

     

    Зауважимо, що в Чехії, як і в інших країнах ЄС, можна позичити будь-чиє авто, і поліція не висуватиме жодних претензій, якщо ви маєте його технічний паспорт. В разі підозр про неправомірне керування автомобілем, поліція може перевірити, чи не перебуває машина у розшуку. На думку чеських фахівців, незнання водієм українських законів, звісно, не звільняє від відповідальності. Однак порушення не є таким, яке карається затриманням автомобіля, а тим паче – судом. 10 вересня на чесько-українське подружжя в Україні чекає суд. Судді вирішуватимуть, чи поверне митниця авто VW Passat Variant чи конфіскує остаточно.

     

    У митників значно більше клопоту, ніж боротьба з контрабандоюBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  У митників значно більше клопоту, ніж боротьба з контрабандою Відкритий лист Бухальових викликав у Чехії великий резонанс: сотні відгуків! Очевидно, що імідж українських правоохоронців у Чехії вкрай поганий. Серед тих, хто відгукнувся, чимало таких, що повідомляють про «сумний досвід» спілкування з українськими міліціонерами й митниками. Один з коментаторів пише, що йдеться не про порушення тих чи тих правил, а про елементарне хабарництво, і детально пояснює, як діє механізм здирства на українських дорогах. Другий запевняє Бухальових, що суд в Україні вони програють, що міжнародні суди Україна проіґнорує, а відтак Захід мав би піддати її ізоляції. Одна чешка навіть заявила, що не наважилася би поїхати до пострадянських країн, хоча вже бувала і в Латинській Америці, і в Екваторіальній Африці.

     

    Досвідчені водії у Харкові кажуть: якщо б таке трапилося з українською родиною, чоловік обмежився б або хабарем у розмірі від 200 гривень, або отримав би від правоохоронців протокол про адмінпорушення. Як повідомили Deutsche Welle у харківському ДАІ, українського водія , який їздить, навіть на машині дружини без доручення оштрафували би на суму від 425 до 850 гривень. Але у випадку з громадянином Чехії задіяні ще і митні закони.

     

    Харківська обласна митниця у письмовій формі повідомила DW: "Автомобіль громадянина Чехії було вилучено за протоколом, як предмет правопорушення. Транспортні засоби, що тимчасово ввезені в Україну громадянами-нерезидентами, не можуть бути передані у володіння або користування іншим особам", - йдеться в офіційній відповіді. Тобто, дружина передала своєму чоловікові автомобіль без дозволу митного органу. Митниця заявляє, що скарга на дії митника є безпідставною. "Закон - єдиний для усіх - резидентів, або нерезидентів. Кожен може ознайомитися з правилами перетину кордону у пунктах пропуску на інформаційних стендах”, - відповідають на митниці.

     

    Вживаний VW Passat Variant 7-8-річного віку коштує близько 9 тисяч євроBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  Вживаний VW Passat Variant 7-8-річного віку коштує близько 9 тисяч євро У Харківському автоклубі теж кажуть: «Так, є порушення норми закону». Однак застосування жорстких санкцій голова автоклубу Олег Колесник називає невиправданим. "Подивіться, скільки людей задіяно - спецпідрозділ "Беркут”, митниця, люди пишуть протоколи, перекладач, суди, штрафмайданчики. Велика кількість людей крутиться навколо дрібної по суті проблеми. Але він міг не знати. Його могли просто попередити та примусити виправити помилку”, - каже Колесник. У харківському автоклубі згодні з чеською родиною - закон не цивілізований, і хоча Україна у цьому – виняток з міжнародної практики - це закон, і його треба виконувати, Тому, як сказав DW Колесник, автоклуб радить державним чиновникам подумати, чи зможе Україна у цивілізований спосіб приймати гостей під час «Євро-2012». Також в автоклубі питають владу: «Для кого існує цей закон? Для нотаріусів, де оформити доручення коштує дорого. Для ДАІ, щоб мати можливість зупинити машину? Для "Беркуту” або для митниці?» 

    Джерело: http://www.dw-world.de

  • 13

    Динамо-Металлург З (лучший игрок)голосуем

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    11.09.2010, 22:02

  • 9

    На Львівщині знов обікрали Євро

    fanat_kiev Дмитрий Туча (fanat_kiev)

    09.09.2010, 17:41

    Правоохоронні органи у Львівській області порушили 10 кримінальних справ щодо використання коштів на підготовку до Євро-2012. Про це сьогодні, 9 вересня, під час прес-конференції повідомив перший заступник прокурора Львівської області Богдан Татарин.

    За словами Татарина, внаслідок неправомірного використання коштів державі було завданого збитків на суму 35 мільйонів гривень. Як зауважив заступник прокурора, на реконструкції лише одного стадіону було викрадено 8 мільйонів гривень.

    Він додав, що викрадення державних коштів виявлено під час реконструкції трьох стадіонів. Один з них – стадіон на вулиці Черемшини, який належить Львівському державному університету фізичної культури.

    Водночас фактів нецільового використання коштів при будівництві головної львівської арени Євро-2012, стадіону на вулиці Стрийська-Кільцева не виявлено.

    Заступник прокурора Львівської області Ігор Ліуш додав, що триває також розслідування кримінальної справи, порушеної проти першого заступника міського голови Львова Олега Синютки за нецільове використання коштів на об’єкти Євро-2012.

    За його словами, справу розслідує львівський УБОЗ, зараз проводиться ревізія документів, за результатами якої буде ухвалено рішення.

    Сам Синютка продовжує перебувати на своїй посаді, оскільки не є засуджений.

    Джерело: http://galinfo.com.ua

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть