Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
fratrys
Имя:
Андрей
Статус:
Начинающий писатель (104 комментария)
Зарегистрирован:
04.12.2010 13:13
Карма:
434
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 9

      МІФ

      fratrys Андрей (fratrys)

      28.03.2015, 01:07

      Черговий матч збірної з топовою командою. Нехай Іспанці і не виглядали як краща команда Європи, але наша збірна почала гру так, що іспанці просто пішки ходили. Вони зіграли рівно на стільки, на скільки треба було для перемоги. В другому таймі вже було краще. Не буду гру аналізувати, просто хочу сказати про нашого головного тренера.

      Читать полностью →

    • 7

      Я горжусь этим чувством !!!

      fratrys Андрей (fratrys)

      07.05.2012, 14:16

      Я пишаюсь тим що в мене з"явилося те справжнє почуття відданості команді. Я не мав змоги бачити мач Динамо з Зорею і коли я дізнався результат, то теж на автоматі як завжди почав думати, що нафіг всих з команди , нового тренера і т.д. Але приїхав в Київ, побачив фото розчарованого Гусева і одразу вся "кузьмічність" зникла, бо пока в команді є хоч один такий футболіст я готовий вболівати за команду до кінця, навіть знаючи, що ми вже все програли.

      Читать полностью →

    • 19

      Хто поверне в Динамо мужиків?

      fratrys Андрей (fratrys)

      15.12.2011, 17:31

      "Как низко пал уровень «породы», футбольной и мужской, игроков «Динамо»?" Це питання задав Шурік до Віктора Чанова! давно я шукав подібне визначення в моїй голові, щоб зрозуміти що в сьогоднішому Динамо не так, і умови на порядок кращі і все їм дають, а вони ні як не хочуть грати і все, мо хто зглазив!?Авоно он шо.

       І справді куди ділися мужики з футбольног поля! Те славне Динамо,не тільки при ВВЛ, а й при інших тренерах відрізнялося від нинішньог характером, він був у тієї команди, гравці билися, гризлися за кожний момент, кожен кусочок поля, це при тому що умови гри були в рази складнішими, ніяких мега сучасних полів і стадіонів, бутс супур-пупер ,лише віра в серці і за спиною команда, де кожний розумів свою відповідальність за всю команду! не було сучасного піжонства, вальяжності, відкритого похуїзму(який присутній у багатьох легіонерів і на жаль не лише в них!)

      Не треба було їм мотивації, хто взагалі це придумав , яка в жопу мотивація, уявіть приходиш на роботу і нічого неробиш, приходить шеф і починає тобі вставляти по повній, а ти йому: "та ну не те, треба шось інше мені сказать , а то не вдохновляє, не хочеться шось робить" І який би ти не був талант, тебе пошлють на*уй! А тут бач наші хлопчики не налаштувались на гру, бідненькі, ну нічого наступного разу вийде. Ніхера не вийде таких розпиз*їв треба гнать з команди, а якщо таке собі тренер дозволяє, то і його в мішок і з моста(Леоненко іноді дуже правий!)

      Отже вся проблема у відсутності того самого  легендарного ДИНАМІВСЬКОГО ДУХУ , і в тому що ми дозволяємо своїм гравцям вести себе по бабськи(шо наші футболісто голосно кричать і симулюють, шо баби)

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть