Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
goodmen
Имя:
Андрей Чуйко
Статус:
Начинающий писатель (130 комментариев)
Зарегистрирован:
14.04.2010 21:54
Карма:
698
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 5

      Потерянное десятилетие

      goodmen Андрей Чуйко (goodmen)

      19.09.2012, 09:35

               Пишу не под впечатлением вчерашней игрі как таковой. Она ведь біла просто очереднім бездарнім катанием мяча. Но если вспомнить последние 10 лет то 85% игр Дк именно такими и біли (исключение - игрі в ЛЧ при Михайличенко). И при Буряке, и при Сабо, и при Демьяненко, и при Семине и Газзаєве тем более.

      Читать полностью →

    • 24

      Игра и тренер

      goodmen Андрей Чуйко (goodmen)

      03.08.2012, 21:05

      Нет! Ну я могу понять, что игрокам по жаре тяжело играть через два дня на третий. Поэтому стоим первые таймы. Нет, я еще могу понять, что поэтому на выездной матч на 50% меняется состав и выпускают игроков многие из которых и недели с командой не тренировались. Нет, наверное Кривбасс должен был сам себе гол забить (такую надежду я тоже могу предположить). НО Я НЕ МОГУ ПОНЯТЬ КАК ГЛАВНЫЙ ТРЕНЕР МОЖЕТ ЧЕРЕЗ МИНУТУ ПОСЛЕ ОКОНЧАНИЯ МАТЧА НЕ ЗНАТЬ КТО У НЕГО ИГРАЛ НА ПОЛЕ! Боже упаси ДК от таких тренеров.......

    • 78

      Динамо и Девич. А с чем связан резонанс?

      goodmen Андрей Чуйко (goodmen)

      25.05.2012, 16:05

      1. Я не думаю, что Динамо потеряет от отсутствия Девича в своем составе. Это просто не плохой форвард и никакой  проблемы в атаке Динамо он не решил бы. Ибо там все намного глубже.

      2. При трансфере в Шахтер больше проблем возникнет у Девича. У Шахтера нет дефицита форвардов. Цыган неоднократно заявлял, что в атаке видит исключительно бразильцев. И Девич с подобным тренерским подходом просто обречен на прозябание в запасе и редкие выходы в основе в ЧУкре из-за лимита на легионеров. Подобная ситуация поставит крест на нем как форварде сб. Украины.

      3. У меня есть уверенность, что Шахтер купил Девича только для того чтобы он не достался ДК, а заодно и ослабить Металлист дабы очки не отбирал.

       

       

    • 36

      Почему опять вторые (обновлен)

      goodmen Андрей Чуйко (goodmen)

      13.05.2012, 12:59

      Закончился сезон. Опять вторые. Возникает много вопросов почему и каким образом это исправить. Изложу свое видение проблемы. причин провального сезона несколько. И все они лежат в разных плоскостях с одной стороны, и в одной плоскости с другой стороны.

      Название этой плоскости - менеджмент клуба как единой структуры.

      Читать полностью →

    • 13

      Почему опять вторые (обновлен)

      goodmen Андрей Чуйко (goodmen)

      13.05.2012, 10:20

                    Закончился сезон. Опять вторые. Возникает много вопросов почему и каким образом это исправить. Изложу свое видение проблемы. причин провального сезона несколько. И все они лежат в разных плоскостях с одной стороны, и в одной плоскости с другой стороны.

      Читать полностью →

    • 33

      Алієв, Агава та інші як дзеркало сучасності.

      goodmen Андрей Чуйко (goodmen)

      17.10.2011, 14:11

                 Галас, який спричинив сюжет з Алієвим у програмі "Інший футбол" спонукав викласти декілька думок з приводу сучасної футбольної (вірніше навколо футбольної) журналістики. Відразу зізнаюсь: не бачив жодного випуску "Іншого футболу", Васильківа знаю по "3 тайму", а про Тесленко-Агахову взагалі почув вперше. Тож аби бути в курсі справи довелося мандрувати всесвітнім павутинням. Продивився сюжет. Здивувався галасу. Ну завжди футболісти вживали подібні вирази. І в 1960-х і в 1990-х, і в 2000-х роках. Скажете не крили матом журналістів? Так таки крили завжди і всюди...Але під час мандрів я ознайомився з багатьма іншими опусами Васильківа, Тесленко-Агахови та інших "іншофутболістів". Здивувала позиція авторів щодо висвітлення навколо футбольного життя українських команд. Тут і клопіт про освіту і моральне обличчя футболістів, і яку літературу вони читають, скільки горілки випивають у літаках тощо. Ну хіба що свічку їм не тримали (хоча мені здається, що Анюта не тільки свічку комусь потримала би, а і притягнула би цілий прожектор ППО, щоб просвітити ліжка відразу  всіх хлопців).Своїм недолугим сюжетом програма ІФ просто принизила себе взгалі і викрила профнепридатність окремих своїх "журналістів". Я розумію, що ця професія друга "дрєвнєйшая" за своєю продажністю. Але все треба робити професійно. Навряд чи хтось захоче мати справу з шльондрою не професіоналкою, вона може і відкусити щось через зайве старання. Схоже щось подібне зробила і Тесленко з Васильківим та "Іншим футболом". Тому що замість засудження Алієва і його морального падіння отримали зворотню реакцію. З'ясувалося, що Тесленко звичайна шльондра з мікрофоном від якої більшість футболістів шарахаються як від дідька безрогого, сам Васильків звичайний копирсач у чужій білизні, а сама програма "ІФ" просто "жовте у тарілці"....Адже ніхто не цікавиться вихованням Васильківа (його неголеність це звичайна неповага до глядачів і гостей), нікому не цікава моральність Тесленки (пригадую її одяг на стадіоні: на жалюгідних цицьках дві стрічки, які замінюють і платтячко і бюстгальтер), про освітній рівень я взагалі промовчу (заглянув на деякі форуми Васильківа і сторінку Тесленки у соціальній мережі і жахнувся: освітою там і не пахне, а бруду більше ніж на Бортницьких очисних спорудах).

       Автори намагалися використати принцип "Ах моська знать она сильна, коль громко лает на слона". Але зробили це вкрай непрофесійно і сіли у глибоке лайно.

    • 20

      Усе стабільно але дебільно

      goodmen Андрей Чуйко (goodmen)

      14.04.2010, 21:56

      На стадіон Динамо не ходив роки 3 чи 4. Плюнув на цю справу після відвідування матчу Динамо-Шахтар. Спочатку насилу дістав квитки. При вході на стадіон отримав добрячих стусанів від якогось мента (йому не сподобалась поведінка двох підпитих дядьків поруч зі мною, за компанію дісталось і мені). Потрапивши на стадіон зясувалось, що потрапити на свій сектор не можу - його окупували донецькі фани і менти виставили кордон.  При спробі зайти на інший сектор обматюкали тіж самі менти і виперли зі стадіону разом з квитком. Після цього я на Динамо ні ногою.

      Але ж серце вболівальника потягнуло мене на стадіон цієї весни. Може щось змінилось? Євро на носі може стало краще? І ось я прямую на матч ДК-Арсенал. Запрлативши 100 грн отримав квиток для себе і жінки. При вході на стадіон живим ланцюгом стоїть наша "доблєсная" ментовка: обматюкали мене і жінку бо вона не розкрила дамську сумочку, а коли в неї заглянули вилучили пляшку Оболонської води. На решту отримав знову мат, ненавидячий погляд і спробу обшукати жінку. мене обшукали раніше. Те що пальто моєї половини обмацав якийсь хлопець ентузіазму також не викликало. Потрапивши нарешті на стадіон намагаємось зайняти свої місця. Справа це складна оскільки вони зайняті галасливою і не дуже культурною компанією. Після з"ясування стосунків місця звільнили. Але сісти не вдається: на стільцях 3 міліметровий шар пилюки-багнюки. Доводиться підстиляти куплену і непрочитану газету. Після 30 хвилин задоволення від гри відчуває дискомфорт: на сектором зависає міцний духан драпу. Хтось курить шмаль, дихати не можливо....вирахувавши "порушників" прошу хлопці паліть цю дрянь десь подалі від людей. Отримую у відповідь регіт, мат тощо...битись не хочеться бо менти уже бдят нашу "тусовку"..йду дивитись футбол далі благо косяк догорів...Футбол був чудовий дякую Динамо.

      Висновок: заплативши гроші я отримав окрім задоволення від гри у навантаження купу вражень і питань.

      На фіга менти лапають мене, мою дружину і тисячи інших уболівальників? На фіга забрали мою мінералку?- Це не можна. А шмаль палити на секторі можна? Чому бруд на місцях люди платять гроші і хочуть елементарної чистоти під своїм задом...невже Суркісам важко знайти прибиральників. Чхати вони на нас хотіли. А в пресі філософствують, що футбол це задоволення і за нього треба платити. Виходить ми платимо за багно під дупами? Платимо за мат і хамство міліції, платимо за духан шмалі на секторі?

      Знову перехотілося йти на стадіон ДИНАМО...

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть