Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Після бійки з "тітушками" в Донецьку міліція оштрафувала 100 ультрас "Шахтаря", проте не затримала жодного з сепаратистів

2014-03-06 07:41 У Ворошиловський районний відділ міліції Донецька увечері 5 березня були доставлені близько 100 вболівальників-ультрас футбольного клубу ...

У Ворошиловський районний відділ міліції Донецька увечері 5 березня були доставлені близько 100 вболівальників-ультрас футбольного клубу "Шахтар"

Це сталося після масового мітингу за єдність і незалежність України, який відбувся вчора на площі Леніна в Донецьку, передає Еспресо.TV з посиланням на "Новости Донбасса".

Після завершення мітингу за цілісність України, 300 проросійських активістів влаштували бійку з ультрас, які охороняли безпеку мітингу мирних громадян. Проросійські активісти вели себе агресивно і нападали на мирних громадян, які розходилися з площі Леніна.

Міліція вирішила забезпечити безпеку ультрас, помістивши їх в автозаки біля будівлі Мінвугілля.

Проросійських активістів в автозаки не поміщали. Проросійські активісти заблокували автозаки, однак правоохоронцям вдалося розчистити коридор для виїзду автозака. Під час блокування автозака був використаний газ - достовірно невідомо хто його застосував - міліція чи сепаратисти.

Усі вміщені в автозак вболівальники ультрас були доставлені в райвідділ міліції і зараз знаходяться на волі. За інформацією "Новости Донбасса", частина поміщених в автозак ультрас були оштрафовані. За словами самих затриманих, сума штрафу становить розмір близько 50 грн. На них складено адміністративні протоколи.

Посилання: http://espreso.tv/new/2014/03/06/pislya_biyky_z_titushkamy_v_donecku_miliciya_oshtrafuvala_100_ultras_shakhtarya_prote_ne_zatrymala_zhodnoho_z_separatystiv

Від себе: Ультрас Шахтьора продовжують бути разом з нами. Честь і Хвала їм.

Да речі сепаратистів таки заарештували ближче до ранку разом з ватажком.

А Ультрас все ж "наші хлопці".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.03.2014, 07:41
gvv
Автор:
(gvv)
Статус:
Наставник (3143 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть