Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
kuzmsss
Имя:
cthutq cthutq
Статус:
Начинающий писатель (63 комментария)
Любимые клубы:
Кривбас
Зарегистрирован:
02.04.2012 17:43
Карма:
290
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 1

      Кривбас, Юра Распутін

      kuzmsss cthutq cthutq (kuzmsss)

      15.08.2014, 22:52

      в 2013 році . вірю що тимчасово, припинив свої виступи у ЧУ мій Кривбас, а 28 листопада того ж року трагічно загинув його маже безмінний прес-атташе Юра Распутін, людина, яка сміливо могла сказати "Кривбас"- це я та мої друзі, адже саме він був одним із стержнів клубу поруч із іншими працівниками клубу, деякими гравцями та вболівальниками=ультрою. На сайтах уа-футбол та футбум його знали як "Жорж із Цюрюпинська", на цьому сайті. як памятаю, він зареєстрований не був... Нажаль, 28 листопада Юри не стало. В його День Народження,11 серпня, у Кривому Розі відбувся матч його памяті, організаторами якого були друзі Юри, зокрема криворізькі журналісти, керівник дитячої школи Кривбасу, місцеві підприємці, нажаль, особисто я не був у цей день у Кривому Розі тому кидаю лінк про статтю. в якій найбільш повно, як на мене. описана гра памяті Юри... http://krivoyrog-history.blogspot.com/2014/08/Vse-na-match-pamyati-Yuriya-Rasputina-press-attashe-FK-Krivbass.html

    • 13

      повернення

      kuzmsss cthutq cthutq (kuzmsss)

      22.03.2014, 19:44

      А тим часом мій Кривбас продовжує робити кроки до повернення. сьогодні була зіграна вже 2 гра так, минулого тижня Кривбас переміг місцевий Гірник 1-0. а сьогодні зіграв внічию із першоліговим Миколаєвом 1-1. Звісно, що офіційно команад називається збірна Кривого Рогу, але... справа йде. до реч, про сьгоднішню гру нікого ніде не повідомлляось, але на зустірчі був фанатський сектор в кількості приблизно 150-200 ультри та крім цього біля 200 глядачів. Нарешті сьогодні в Кривий Ріг прийшла весна.

    • 1

      моя думка. чому тренером ЗУ є саме фоменко

      kuzmsss cthutq cthutq (kuzmsss)

      27.12.2012, 23:27

      а все дуже просто, думав вже після того, як Блохін "пішов" з посади головного тренера - просто донецькими робиться все, щоб пишатись, на їх думку, з українських команд можна було в Європі тільки шахтарем, а ні в якому разі збірною України, Металістом, чи Динамо... тому й президент ФФУ є коньков, а тренер збірної фоменко...

      жодної інсайдерської інформції, тільки власні думки ...

    • 5

      анжі москва (чи махачкала?)

      kuzmsss cthutq cthutq (kuzmsss)

      05.10.2012, 11:36

      ця тема, звісно не стосуюється ДК та чемпіонату України, але цікаво послухати Ваші думки.

      Вчора  в москві грали махачкалинський анжі та янг бойз. Як відомо, анжі квартирує в москві, гравці його мешкають в москві, в махачкалі бувають тільки на іграх чемпіонату росії, вболівальників із дагестану возять на ігри безкоштовно на гроші керімова, і вчора вони знову грали свою домашню гру в єврокубках в москві.

      але ця гра вже вибилась із ряду звичних - квитки були не просто безкоштовні, а розповсюджувались тільки серед своїх.

      Таким чином, просто бажаючий потрапити  на гру москвіч цього зробити не міг, адже квитків в касах не було.

      цікаво, як на ці факти відреагує УЄФА  і цікаво, проводячи паралель між відносинами динамо-шахтар та вболіванням в єврокубках за всі українські команди, чи нормально при таких обставинах вболівати росіянам за анжі та "рейтинг уєфа".

      Як Ви думаєте?

       

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть