Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
maf
Имя:
Максим Миколайчук
Статус:
Старожил (912 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо К, Милан, Атлетико М, МЮ, ПСЖ.
Зарегистрирован:
28.12.2010 14:43
Карма:
1152
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 5

      С 8-м марта, Дашенька!!!

      maf Максим Миколайчук (maf)

      08.03.2012, 12:20

      Дашенька, поздравляю тебя с 8-м марта. Сегодня по-настоящему твой день!Даша

       

       

    • 33

      Надихнуло на відвертість.

      maf Максим Миколайчук (maf)

      08.12.2011, 05:12

      Прочитавши кілька блогів про відданість людей до Динамо, про те як люди все життя вболівають за наш клуб, сам неодноразово хотів хоча б прокоментувати широко з цього приводу, але ніяк не міг зібратись з думками.

      Щойно прочитавши в черговий раз подібну розповідь, мене, як кажуть прорвало. Але я трохи по іншому викладу...

      Вболівати почав за Динамо дуже давно, з років 10 (скоро вже буде 29) і ніколи не відвертався від команди, які б не були тяжкі часи. Вперше потрапив на стадіон у 1999 році на 1\4 ЛЧ з Реалом, до цих пір в пам'яті ті голи і той салют після матчу. На той час я вже був студентом і міг спокійно, не питаючи дозволу у батьків, кудись поїхати. Проблема була лише у фінансах. В гуртожитку я себе зарекомендував як крепкий вболівальник, до мене багато людей приходили питати про результати матчів, спитати про якесь футбольне питання із кроссворда і тд. Деякі "остроумні" почали підшучувати з мне, мовляв, шо я не одружусь до тих пір, поки моя майбутня дружина не знатиме на пам'ять стартовий склад Динамо Київ. Хтось один таку дурницю придумав, а інші підхопили...

      Час йшов, технікум я закінчив у 2002 році. До цих пір не одружився. Любов була, але вона не знала стартового складу Динамо (це зараз я про це згадав), хоча я сам такої мети не мав. І от, майже рік тому (в лютому) я познайомився з однією дівчиною... І шо ви думаєте, вона не те що може назвати стартовий склад Динамо, вона ще більш за мене знає і другий склад:) Крім того, вона, так як і я, не переварює срну, кучера, луческу і весь шахтар, в інших чемпіонатах наші смаки співпадають, окрім іспанського. Вже не один матч відвідали разом, були в Дніпропетровську, Кривому Розі, Києві на матчах. Це при тому, шо вона живе в Кривому Розі (поки) а я в Житомирській області, Я можу з нею говорити про футбол так, наче з якимось товаришом, який класно розуміється в цьому. Схоже, той жартівник (навіть не пам'ятаю хто саме таке придумав) був правий...

      От вам і футбол! :) Дякую за увагу!

    • 11

      Два питання.

      maf Максим Миколайчук (maf)

      23.10.2011, 21:55

      Питання перше:

      Який гравець є найнижчим гравцем що забивав в чемпіонатах України (вища ліга)?

      Спеціально не шнирив по гуглам і вікіпедіям))) Припускаю, Зубов. Якшо ні, то думаю, Дуду.

      Питання друге:

      Читаючи коментарі з матчу шахти і МКГ натрапив на цікавий пост: У VIP ложі поряд із ахметовим сидів президент іллічівця в куртці із логотипом шахтаря. Шо б це значило? За таке мабуть не можна притягнути до відповідальності. Хто ще бачив це?

    • 20

      Гармаш не просто гол забив...

      maf Максим Миколайчук (maf)

      22.10.2011, 15:51

      ...він щей надав урок тим "вболівальникам" які до кінця не досиділи. Це зараз вони можутть знайти якісь там причини чому вони пішли раніше, а перед завершенням гри, йдучи до виходу, на їхніх обличчях було добре видно чому вони йдуть раніше.

      Я свого часу так також вчинив. На матчі УКРАЇНА -іСПАНІЯ після двох м'ячів від іспанців я встав і пішов з опущеною головою і тягнучи за собою прапор. Шо було потім ви, мабуть здогадуєтесь. Я лише бігав і шукав якесь кафе де транслюють матч і побачити хто і як забив. Знайшов глянув, але то був урок на все життя, і подібного собі ніколи не дозволяв, навіть на матчі з Стяуа (аж мурашки табунами по тілу від такого спогаду). 

      Сподіваюсь в четвер також багато хто пошкодував про те шо пішов раніше закінчення матчу, тим самим не повіривши в команду і показавши свою істинну вболівальницьку натуру.

    • 5

      Проблема с сайтом

      maf Максим Миколайчук (maf)

      12.10.2011, 14:58

      Хто може підказати в чому проблема?

      Для прикладу, заходжу на будь яку новину або блог і після прочитаного хочеться залишити комент. Тут починається шось не те. Коментар пишеться, але не залишається. При натисканні на кнопку "Комментировать" або "ответить" кнопка стає просто недоступною. 

      Проблема є актуальною лише для цього сайту і лише для браузера Google Chrome. Якшо зайти з FireFox, Opera, проблема пропадає, все нормально коментується. Інші сайти в браузері Google Chrome ведуть себе нормально і ніде більше такого не помічав. Не хочеться запускати окремий браузер для окремого сайту.

      Дякую))

    • 13

      "Спасибо жителям" - дубль 2

      maf Максим Миколайчук (maf)

      11.10.2011, 21:19

      Навіть не знаю з чого починати, емоції переповнюють!

      Спішу  з роботи, запізнююсь на початок матчу Естонія -Україна, прилітаю додому включаю Інтер - а там новини. Спочатку подумав, шо перепутав час початку матчу, подумав що почнуть о 20-45. Включаю інтернет (не найшвидший) і бачу що не спізнився, матч в самому розпалі. Одразу питання: ЧОМУ не показують??? Виявляється Юлія Володимирівна отримала "срок" на який і розраховував президент. 

      Телеканал Інтер я вважав нейтральним, канал який був хоч трохи, найменше з інших заполітизованих і транслюючих футбол. Схоже і тут влада прибирає до рук своїх. Ну нехай не покажуть, як до цього звикли вже, матч одного з конкурентів шахтаря. Але це ж матч національної збірної!!! Як так можна???  

      Шо буде далі? Виконання Гімну з портретом яника? Які там ще будуть варіанти обїєктивності влади? 

      Сижу дудлю пиво, йду дивитись гол Гусєва...

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть