Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Де ви - нападники ?

2013-02-18 13:30 Коли я активно розпочав вболівати за наше Динамо, в нападі  виступали Хмельницький, Бишовець, Пузач. Відмінні нападники, ...

Коли я активно розпочав вболівати за наше Динамо, в нападі  виступали Хмельницький, Бишовець, Пузач. Відмінні нападники, Бишовець, зі своїм рівнем  гри взагалі міг би грати і в кращих клубах Європи. До них були Лобановський, Базилевич, Каневський. Потім  настала ера Блохіна і Онищенка, яким допомагали і Слободян і Євтушенко,  потім Хпус.

Залучались в київське Динамо і  Таран і Шарій і Юрчишин, які не вписались в команду, але залишили свій слід в футболі в інших командах.                                                                                                                 Потім був Беланов, Протасов, Саленко, Юран, Леоненко, Шкапенко- різні  за манерою, але всі- високого рівня голеадори.Ну а Ребров з Шевченко довгий час були чи не найкращою парою нападників у Європі. Тягнув свого плуга і Шацьких.                                                                       Якраз після Максима настала, якась темна полоса. Мілевський не розкрив свого фантастичного потенціалу та й  назвати його  голеадором, класичним таким форвардом важко.Так він забивав, але не так, як робили це Блохін, Протасов, Юран чи Шевченко. Великі надії ми плекали з Бангурою, але не склалось, та й не наш він, а блог про своїх про наших Не  реалізувавало себе нове, здавалось би шикарне покоління майже однолітків, випускників академії Кравець, Зозуля, Лисенко.                                                                                                                                                          І ось  минулому тижня в єврокубковій грі великий бомардир Блохін виводить Динамо на гру без номінального нападника.Де ви голеадори? Де ви майбутні володарі Золотого мяча- наслідники Блохіна, Беланова та Шевченка.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.02.2013, 13:30
malkyt
Автор:
(malkyt)
Статус:
Старожил (958 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть