Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
mikled1
Имя:
Міха Два
Статус:
Старожил (776 комментариев)
Зарегистрирован:
11.11.2009 15:15
Карма:
5972
Топ-10 блогеров:
Да
  • 5

    Наш Анонс на Францію! :))

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    18.11.2013, 20:15

  • 28

    Як я стою за квитками на Францію...

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    12.11.2013, 10:02

    Вже два дні як люди стоять у черзі аби забрати свої квитки на футбол. Більш дібільної системи продажу я не бачив. Навіть на Євро я спокійно купляв квитки, хоча бажаючих було у тисячі разів більше. Вибору людям не лишли. Ті, хто замовив через сайт вимугшені тепер стояти кілометрові черги у касах, відпрошуватися з роботи, днювати під дощем - усе задля того, щоб просто забрати квиток. ФФУ та УФІ кажуть, що борються з перекупами. Так простіше було організувати біржеві торги за квитки, ніж так знущатися над людьми. Я розмовляю із такими як я, так виявляється люди із 2-ух ночі прийшли аби забрати квитки. Загалом ситуація така - стадіон нині повністю відображає ситуацію в країні. Ми стадо! Нам сказали так стояти у чергах - ми стоїмо. Нам кажуть іти в Тайожний союз - ми йдемо. Допоки це триватиме???

  • 39

    Увага! Усім вболівальникам "Динамо" Київ. А також звернення до УЛЬТРАС!

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    25.07.2013, 11:32

    Я - пересічний вболівальник київського Динамо. У дитинстві займався у ДЮСШ Динамо на Нивках, у бурхливу юність був і серед ультрас. Я не буду розповідати на скільки я люблю мій клуб, на скільки я переживаю за результати - це очевидні речі для мене, і для всіх, хто підтримує Динамо. Я хочу вас усіх закликати до БУНТУ!

    Читать полностью →

  • 53

    Андрюше Ярмоленко!

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    15.07.2013, 13:08

    1’

    Аруна очень неплохо скинул головой мяч в штрафную на Ярмоленко, но тот ошибся на приеме.

    2’

    ГОЛ! Контратака "Волыни" по центру, разрезной пас на ход Кинашу, который в итоге выскочил один на один с Шовковским с правого угла штрафной и хладнокровно поразил дальний угол - 0:1.

     

    С этих ужасных минут я и хочу мыслями поделится.

    Читать полностью →

  • 12

    Що буде з "Динамо"?

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    14.03.2013, 09:28

    Прочитав новину і вкляк: 

    В одну команду школы киевского "Динамо" на 2012/2013 учебный год попали сыновья главы Администрации президента Сергея Левочкина, газового олигарха Дмитрия Фирташа и экс-главы Федерации футбола Украины Григория Суркиса.

    __________
    Нічого не можу сказати про футбольну обдарованість хлопчаків-олігархів, але як колись сказав у 89-му на одному із тренувань дитячий тренер від Бога Віктор Кащєй "...футбол - удел сирот и детей из небогатых семей..., - Почему?, - спросили тогда малявки, - А потому, что это единственный шанс у вас в жизни, высоко взлететь"... І пацанва землю гризла аби вибитись в люди - бо на кон було поставлено все - або ти футболіст, або фізрук... Чи буде спортивна мотивація у цих пацанчат? Гадаю, буде... але не спортивна, а понтова...

  • Текст ПРИГОВОРА отцу и сыну Павлюченко!

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    26.11.2012, 14:02

    Данный пост размещаю чисто в ознакомительных целях. Дабы каждый мог судить о нашумевшем деле сам...




    Державний герб України

     

    Справа №  1-204/12

                                                              ВИРОК

                                                    ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

    02.

    Читать полностью →

  • 17

    Обращение к Евгению Хачериди!

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    22.11.2012, 15:18

    Женя! Читаю твою коменты после матча и хочу тебе сказать СПАСИБО за то, что ты не равнодушен к игре, и к команде. Лично я (уверен многие согласятся) высказываю тебе огромную благодарность за твои твердые ноги и несгибаемый характер. Ведь провести на таком уровне сезон, далекооо не каждый может. Не переживай сильно. Не уходи в себя. Ошибается каждый. Но не каждый матч к матчу играет на таком уровне. Отпахав в сборной, вынеся на себе лучших нападающих мира, отстояв честь страны, ТЫ НЕ СРАМИШЬ честь клуба! Спасибо, Жека.... Не парься сильно... Бывший тренер превртаил команду в грязь, но он не смог смешать с ней ВАС! Бейся и других заставляй. Тогда и победы придут.... 

  • 30

    Конь, который смотрит в стакан...

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    16.10.2012, 11:54

    Інформацію публікую не для образи честі та гідності сучасного президента, а для тих, хто ще не переконався - нас чекає розруха у ФФУ. Те, що роками створював і лелеяв Григорій, просто в одну мить пропється. Тому давайте будемо разом рятувати не тільки український футбол, а й країну від таких "коней".

    Читать полностью →

  • 2

    Увага!!! Усім вболівальникам!!!

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    23.09.2012, 21:24

    Адміністраторів прошу не видаляти повідомлення! Воно не несе провокацій, а винятково націлене на мету порятунку НАШОГО єдиного улбленого клубу!!!!!!! Усім!!! Не байдужим!!!! Оголошується загальна мобілізація на 19.00 28 вересня!!!! Після матчу з Зарею заблокувати виїзди із стадіону Динамо і вимагати від Суркіса звільнити з посади тренера Юрія Сьоміна!!!!!! Тим, хто буде на стадіоні, під час матчу скандувати "Сьомін Геть!" І мати також відповідні банери!!!! Цього терпіти більше не можна!!!! Ні зраднику легендарного клубу!! Геть бездаря з Динамо!!!!! Прохання розіслати це повідомлення у соціальних мережах!!! Візьмемо долю клубу у ВЛАСНІ руки!!!! Підтримайте! Хто любить Динамо - ЗА НАМИ!! 

  • 3

    Пьеса "Barcelona"

    mikled1 Міха Два (mikled1)

    20.09.2012, 08:38

     

    Все герои вымышленные, все совпадения случайны 


    Вот скотина!! (Хлопнул Юрос муху, которая нагло села на рюмку!) Ну кто понимает в футболе лучше чем я? (Спрашивает у дохлой мухи, та конечно молчит). То-то же! Никто!! Пусть бы попробовал кто столько очков набрать в чемпионате…  Ну да ладно. Я в очередной раз Сурхоса разведу,  аки царь русский Иван Грозный к нему зайду и… .

     

    Читать полностью →

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть