Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Конте – найкращий тренер місяця в АПЛ

2016-11-18 17:25 Після того, як команда Chelsea здобула чотири перемоги підряд в жовтні, їх головний тренер завоював свій ... Конте – найкращий тренер місяця в АПЛ

Після того, як команда Chelsea здобула чотири перемоги підряд в жовтні, їх головний тренер завоював свій перший приз.

Головний тренер Chelsea Антоніо Конте (Antonio Conte) був нагороджений за виняткові результати його команди в жовтні місяці нагородою Barclays Manager кращого тренера місяця в АПЛ.

47-річний тренер став шостим головним тренером Chelsea, хто завоював таку нагороду, після Клаудіо Раньєрі (Claudio Ranieri), Жозе Моуріньо (Jose Mourinho), Авраама Гранта (Avram Grant), Карло Анчелотті (Carlo Ancelotti) та Рафаеля Бенітеса (Rafael Benitez), і п’ятим італійцем Раньєрі (Ranieri), Анчелотті (Ancelotti), Роберто Ді Маттео (Roberto Di Matteo) та Роберто Манчіні (Roberto Mancini).

Конте став натхненником вражаючого повороту долі для команди, яка завоювала тільки одне очко у вересні, але здобула чотири послідовних висококласних перемоги в жовтні. "Це велика честь для мене, і я розділяю цю перемогу з гравцями команди і клубом," Сказав Конте. "Я вперше працюю в іншій країні з іншою культурою, а коли ти хочеш сюди принести свою філософію, то спочатку дуже важко, але я зараз радий за свій вибір".

Юрген Клопп, головний тренер Ліверпуля, здобув аналогічну нагороду у вересні 2016 року. До речі, він став першим німцем в історії АПЛ, який здобув нагороду.

https://www.premierleague.com/news/139262

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2016, 17:25
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть