Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ФК "Алекс" знято з розіграшу змагань УФЛ

2018-01-23 01:41 Сьогодні, 22 січня, відбулось засідання КДК УФЛ разом із представниками команд Суперліги. На ньому було ухвалено ...

Сьогодні, 22 січня, відбулось засідання КДК УФЛ разом із представниками команд Суперліги. На ньому було ухвалено рішення щодо інциденту у матчі "Минай" - "Алекс", коли "група підтримки" мукачівської команди вибігла на ігровий майданчик і почали бити гравців "Минаю". Цьому посприяли головні провокатори з "Алексу" Олександр Герцуський та Кирило Йовбак.

На засіданні також був пристуній заступник голови ФФЗ Віктор Качур, який повідомив, що КДК ФФЗ розгляне цю ситуацію і винесе своє рішення щодо мукачівців.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії правоохоронців, які опрацьовують наявні відеоматеріали із спортзалу та спорткомплексу загалом.

РІШЕННЯ КДК УФЛ

  1. На команду «Алекс» накласти дисциплінарні санкції у вигляді грошового стягнення у розмірі 5 000 гривень, які будуть перераховані на розвиток дитячого футзалу, зокрема дитячо-юнацької школи «Синай», яка єдина в області культивує дитячий футзал.

  2. Футбольний клуб «Алекс» зняти з розіграшу УФЛ сезону 2017/18 року. Результати зіграних матчів попередніх турів за участі ФК «Алекс» не анульовуються, а у наступних іграх команді суперниці зараховується перемога з рахунком 3-0.

  3. Гравців, які були заявленні за ФК «Алекс» забороняється дозаявляти за інші команди, які беруть участь в УФЛ.

У разі невиконання одного з вищезазначених рішень ФК «Алекс» забороняється брати участь у всіх футзальних турнірах, що проводяться під егідою ФФЗ. Також оргкомітетом УФЛ буде направлений відповідний лист до Асоціації футзалу України з проханням заборонити ФК «Алекс» брати участь у футзальних турнірах всеукраїнського рівня.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.01.2018, 01:41
23.01.2018, 01:41
292895 1 tehnotrio.com.ua
newport.com.ua
Автор:
(newport.com.ua)
Статус:
Наставник (1100 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть