Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Випадковість? тренерський прорахунок чи "усьо будет Донбасс"?

2017-10-10 17:56 Нажаль, чи поїде українська збірна на ЧС '18 в рашку - нам вже не доведеться вирішувати. ...

Нажаль, чи поїде українська збірна на ЧС '18 в рашку - нам вже не доведеться вирішувати. Усе у вчорашньому матчі вирішилося на Олімпійському. Загалом, про минувший відбірковий цикл важко говорити без підозри на те, що була присутня змова з метою якнайменшого залучення гравців київського Динамо до ігор за збірну.

На початку відбіркового циклу, зі складу збірної м'яко витіснили Хачеріді, і вже тільки після цього він (можливо на нервах) втратив довіру і в команді Сергія Реброва. Про Гармаша в збірній згадали в останніх трьох турах, випускаючи його не на клубну позицію. З форвардами, щоб вони грали з іншими гравцями також необхідна робота, а тренерський штаб запрошує і випускає то тунця, то взагалі нікого і знову, ситуація як із Гармашем, у останніх трьох турах звертаємося до динамівців. Хоча заради справедливості - варто сказати, що, на мій погляд, Хацкевич посадив на банку Бесєдіна не по ділу. Не такий вже той Мбокані крутий... Постійно не попадав в основу і Циганков (хоча він і в Динамо стабільністю не відрізнявся). Зате ГТ запрошували гравців без ігрової практики так, ніби збірна - це благодійна команда, де можна трошки пограти, аби зовсім без практики не сидіти. (Сюди можна занести виклики до Збірної Зозулі та Коноплянки у перших турах відбору). Практично після кожної гри тренерському штабу закидали прорахунки по складу. І, нажаль, досить конструктивно. Адже постійна присутність на полі Коваленка та Зінченка явно себе не виправдовувала. Зате, практично увесь відбірний цикл, не залежно від форми просидів на лаві запасних Сидорчук. Тільки на останні тури отримав виклик Буяльський. У матчах де було б не погано задіяти більш атакувально правий фланг разом з Ярмоленко не ставили Морозюка. Звичайно вболівальники Шахтаря можуть казати, що це все написано зі сторони вболівальника Динамо (Київ). Але зауважу, що позиції по яких я написав - реально у Динамо найсильніші серед українських виконавців.

Щодо вчорашньої гри - це також був виключно тренерський тактичний програш. Перший тайм пройшов більш-менш рівно. Десь навіть з перевагою нашої збірної. Але вже по перших 5 хвилинах другого тайму було видно, що ми повністю програємо центр. Ротань втомився. Степаненко один не справлявся. І по першому тайму було видно, що Гармаш не тягне на центр-форварда, а особливо таранного типу (надто кремезні часом видавалися хорвати). Як на мене напрошувалася наступна зміна: заміна Ротаня на Бєсєдіна, відвід Гармаша в центральну зону. І в принципі Степаненка на Сидорчука також потрібно було замінити. Натомість ми знову побачили Коваленка. Відверто, після цієї заміни я просто пішов спати тому більше про вчорашню гру - нічого не напишу.

Що ж. Сподіваємося, що пан Шевченко наступного разу подумає кого запитувати щодо складу.

Р.S. Так, доречі. Забувся про Марлоса. В принципі виглядав він не погано.. Але, знову ж.. Взаємодія з іншими гравцями нападу в нього нульова.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2017, 17:56
10.10.2017, 17:56
285246 3 mizu, andreas51, DKot
omanyd
Автор:
(omanyd)
Статус:
Старожил (620 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть