Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Новий гардероб "старої сеньйори" Выбор редакции

2020-10-18 15:06 "Ювентус" - це безумовно бренд світового футболу. Але в якому вигляді туринці приїдуть до Києва на ...

"Ювентус" - це безумовно бренд світового футболу. Але в якому вигляді туринці приїдуть до Києва на перший матч групового турніру ЛЧ.

Розпочинаємо з голови. Хто у нас тут головний? Андреа ПІРЛО. Що нам відомо про тренера Пірло? Дуже не багато. Ми пам'ятаємо футболіста Пірло. Як футболіст входив до когорти ТОП гравців.

Цікаво, що почав грати в "Брешіа", коли ту очолював Мірча Луческу. Потім була славна ігрова кар'єра в "Мілані" та "Ювентусі". Безліч титулів. І в збірній Італії Андреа грав провідну роль. Став чемпіоном світу, був за крок до перемоги й у чемпіонаті Європи.

Партнери по команді - Гаттузо, Індзагі, Шевченко вже кілька років працюють тренерами. Чому б не спробувати.

Яким буде тренером Пірло ми ще не знаємо. В Італії тренер має особливе становище. З одного боку ніде так не звертають увагу на тактику, як в італійських командах. З другого - італійці дуже полюбляють змінювати тренерів, як рукавички в часи ковіду.

Чому пішов Аллегрі? Взяли Саррі для того, щоб через рік розірвати контракт. І кого беруть замість досвідченого тренера? Андреа Пірло. Якого взяли для молодіжки. Але вже через 10 днів він головний тренер основної команди. Це більше схоже на якісь шарахання, а не на вибудувану стратегію.

Для нас правда цікаво як гратиме "Ювентус". Поки можна сказати лише одне, що Кріштіану Роналду заразився ковідом і в Київ не приїде.

Воротар. Войцех ЩЕНСНИ. 30 років. Польський воротар дещо несподівано став наступником Буффона. Приглянувся туринцям, коли провів два сезони в оренді за "Рому". Нічого особливого в ньому не було. Як підміна Буффону ще зрозуміло. Але тепер же він основний. Джанлуїджі щоправда повернувся з Парижу. Побив рекорд Мальдіні. 650 матчів в Серії А!

Захист. У тих кількох матчах, що вже встиг зіграти в новому сезоні "Ювентус", Пірло грає з трьома центральними.

Леонардо БОНУЧЧІ. 33 роки. Основний гравець "Ювентусу" і збірної Італії останнього десятиліття. Був дивний демарш і перехід в "Мілан". Але це тривало лише один рік. Є у нього така особливість - прагнути допомогти всюди. Через це іноді втрачає позицію і може привести пенальті у свої ворота. Зате небезпечний біля чужих воріт на стандартах.

Джорджо К'ЄЛЛІНІ. 36 років. Ще більш досвідчений італійський захисник. Правда останній сезон майже повністю пропустив через травму. Зараз вже ніби оговтався. Та все ж натякає що цей сезон може бути останнім в кар'єрі. Міг би його замінити Де Ліхт, але сам травмований.

ДАНІЛО Луїс да Сілва. 29 років. Бразильський універсальний захисник. Може грати і на фланзі. Засвітився в "Порту". Зацікавив грандів. Але ні в "Реалі", ні "Ман Сіті" не став основним. А от в "Ювентусі" схоже зацінили. Додає мобільності захисній лінії.

Півзахист. Скільки буде грати півзахисників і за якою схемою до кінця не зрозуміло. Почнемо з тих хто вийде напевно.

Родріго БЕНТАНКУР. 23 роки. Якось непомітно уругваєць став незамінним. Звісно, ще в "Боці" він зарекомендував себе як дуже перспективний опорник. Високий, але при цьому рухливий і встигає підстраховувати партнерів.

Адріан РАБЙО. 25 років. Цікавий француз. Високий з примітною зачіскою. Але не блондин. В Парижі йому все не подобалося. Хотів бути напевно на видноті. А там навезли неймарів і мбаппе. Казали, що хоче в "Барселону". Натомість опинився у "Ювентусі". Все у нього є. Єдиний мінус - не любить відпрацьовувати в захисті. Є у нього часто якась "лінця". Можливий ще був би варіант з Ремзі. Та він травмувався у збірній.

Хуан КУАДРАДО. 32 роки. Досить пізно розкрився цей колумбієць у "Фіорентині". Настільки розкрився, що навіть вирішив спробувати свої сили в Англії. Та справи там не пішли. Повернувся в Серію А. Але вже в "Юве". Підкупає стабільністю. Тому тренери його й полюбляють.

Джанлука ФРАБОТТА. 21 рік. Вихованець клубної школи "Болоньї". Пірло вимушено почав його підпускати через травму Алекса Сандро. Гравець італійської молодіжки. Що від нього чекати поки буде залишатись сюрпризом.

Напад. Через відсутність Роналду особливих варіантів я не бачу.

Деян КУЛУСЕВСКІ. 20 років. Вихопили чергового шведа, балканського походження. В минулому сезоні за "Парму" показав, що вже готовий до звершень. В якій позиції його буде використовувати Пірло ще не зрозуміло. Поки експериментує. Може грати і праворуч і в центрі.

Федеріко К'ЄЗА. 22 роки. Підписали в останній момент. Пірло просив підсилення. Але через фінансові обмеження тільки взяли в оренду. Так вже повелося, що "Фіорентина" завжди примудряється підсилювати своїми зірками "Юве". Пригадуємо, що в Італії вже був один К'єза. То батько. Енріко К'єза був навіть більшим бомбардиром. Двічі забивав понад 20 голів в Серії А (за "Парму" і "Фіорентину"). В 1999 році виграв Кубок УЄФА ставши при цьому найкращим бомбардиром турніру. Федеріко є куди рости. В збірній Манчіні вже став основним. Тепер черга в "Ювентусі" доводити свій клас. Також тяжіє до правого флангу як і Кулусевскі.

Альваро МОРАТТА. 27 років. Іспанський пілігрим. Все ніяк не визначиться де йому краще - в Мадриді чи Турині. В чому причина? Не тягне на майстра найвищого рівня? Все у нього є. Добре грає головою. Що йому не вистачає? Мені здається здорової агресії.

Лавка. Вибір був би ще кращим, але багато хворих.

Меріх ДЕМІРАЛЬ. 22 роки. Захисник. А кого ще? Чим привабив цей турок босів "Юве"? Вже другий рік в глибокому запасі.

Федеріко БЕРНАРДЕСКІ. 26 років. Півзахисник. Ходив серед найперспективніших італійців. Саррі він не влаштовував. Подивимось де і як його бачить Пірло. Тут багато залежить від моделі гри.

Пауло ДІБАЛА. 26 років. Майстер найвищого рівня. Після того як в команді з'явився Роналду, Пауло згас. Двох таких гравців тримати на полі одночасно навіть для "Юве" виявилось не можливо. Чи Пірло здатен вирішити такий ребус?

Здається, що суперник не такий вже й грізний. Але це можливо так на фоні інших грандів. Лише сама гра покаже наскільки грізний "Юве" на фоні "Динамо".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.10.2020, 15:06
18.10.2020, 15:06
355048 3 Internat, AHATOM, Dynamo-75
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть