Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2020-11-21 10:56 Ранкова прохолода нагадує нам про зиму, що наближається. А ми згадуємо які футбольні емоції принесли нам ...

Ранкова прохолода нагадує нам про зиму, що наближається. А ми згадуємо які футбольні емоції принесли нам останні сім днів.

Події тижня

  • це був тиждень збірних. Наша збірна відповідно також мала зіграти дві гри. У Лейпцігу матч розпочався добре. Насторожували лише проходи молодого Макса. А так українці добре контролювали м'яч.

В хорошій формі перебуває Яремчук. Це він підтвердив, увігнавши м'яча під перекладину після проходу Зубкова. Захопившись атакувальними діями, українці пропустили контратаку. Швидкий Сане скористався неузгодженими діями захисників. Це була очевидна тактична помилка команди. Ведучи 1:0 не варто так захоплюватись. Далі німці гарно розіграли комбінацію в позиційній атаці. Але проблеми в захисті у бундесманшифт нікуди не пропали. Тричі після ударів гравців збірної України м'яч влучав у штанги. Натомість забили знову господарі. Очікувана поразка наших. Хоч за грою було все не на стільки очевидно. Через вірус Шевченко втратив Сидорчука, Ярмоленка і Циганкова. Це позбавило маневру і якості в завершальній стадії.
  • в цей вечір нас засмутив ще й Серхіо Рамос. Лідер іспанців примудрився двічі не реалізувати пенальті! Ну як так можна! Граючи 30 хвилин в більшості, фурія роха ледь врятувала одне очко. Стало зрозумілим, що заключний матч зі швейцарцями стане для нас вирішальним.

  • але гра не відбулася. Лікар регіону Люцерн заборонив грати, бо виявились нові випадки зараження. Тепер доля матчу буде вирішуватись в кабінетах.

  • серед інших матчів виділяється шокуюча поразка німців з диким рахунком 0:6. Ще три місяці тому баварці Нойєр, Горецка, Гнабрі, Зюле громили Мессі і компанію. Тепер вони опинились в їх шкірі. Метаморфози ковідного футболу? А я думаю, що футболісти останнім часом втратили вміння відбирати м'яча. Та й характеру бракує.

  • до фіналу чотирьох окрім іспанців пробились Італія, Бельгія та Франція. Лише французам було складно. Португалія чинила гідний опір. Бельгія легко здолала Англію, а італійці навіть без Манчіні взяли 6 очок. Роберто обіцяв і виконав завдання. Невже Італія повернулась на топ рівень? А це вже ми побачимо в фіналі.

  • Гол тижня

    Айбол Єрболатули Абікен, півзахисник "Кайрату" і збірної Казахстану відзначився унікальним голом з центру поля в матчі з Албанією. Голкіпер албанців не встиг відсвяткувати гол своєї команди, як побачив, що м'яч летить уже в його вортота! Казахи швидко розіграли в центрі поля і Абікен сильно пробив.

    Ляп тижня

    Голкіперам мадридського "Реалу" щось пороблено? Спочатку Лунін "привіз", а потім і Куртуа вирішив не відставати. Елементарний пас назад від захисника, ще й під гострим кутом. Але м'яч проскочив під ногою воротаря і гулькнув в ближній кут. Сміх та й годі. Це правда не завадило бельгійцям впевнено здолати данців. Лідер рейтингу ФІФА, що ви хочете!

    Судді тижня

    Бригада українських арбітринь на чолі з Катериною Монзуль відпрацювала матч чоловічих збірних в Лізі націй. Вперше в історії! А ви кажете...

    Анонс

    21 листопада (субота)

    14:00 Інгулець - Динамо Київ

    Чергові втрати у киян у складі через вірус. Чекаємо нових дебютантів. Більше втрачати очки не хочеться. Але петрівці рідко програють, щоправда ще й жодної перемоги у них не має.

    19:30 Тоттенхем - Манчестер Сіті

    Старт сезону в Англії проходить нерівномірно. Явного лідера поки не має. У всіх фаворитів свої проблеми. Моуріньо проти Гвардіоли - це вже класика.

    17:15 Вільяреал - Реал

    Унаї Емері повернувся в прімеру. Тут йому комфортно. "Вільяреал" добре стартував. Цілком здатен обіграти й Мадрид.

    22:00 Атлетико - Барселона

    Хотілось побачити Суареса проти його колишньої команди. Та схоже його не буде

    22 листопада (неділя)

    21:15 Ліверпуль - Лестер

    У чемпіона так багато втрат, що я не здивуюсь впевненій перемозі "лисів". Тим більше, що "Лестер" грати вміє.

    21:45 Наполі - Мілан

    Матч лідерів Серії А. Гаттузо проти рідного "Мілану". А "россо-нері" давно не програють в чемпіонаті.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    21.11.2020, 10:56
    21.11.2020, 10:56
    357243 3 Internat, Dmitry55, auto-ihor007
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (788 комментариев)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 141

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть