Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Пост номер один

2016-03-04 10:12 Обговорюючи з друзями матч «Динамо»- «МС» ми прийшли до спільного враження- гра Олександра Шовковського не сподобалася ...

Обговорюючи з друзями матч «Динамо»- «МС» ми прийшли до спільного враження- гра Олександра Шовковського не сподобалася нікому.

Знову ж таки, позиція голкіпер – специфічна, тут потрібно знати багато різних нюансів. Точно їх знають тільки спеціалісти. Скоріше це власні враження, які можуть виявитися хибними.

По другому та третьому голі в ворота «Динамо» -можна говорити, що Шовковський не виручив. Після прострілу з правого флангу Стерлінга м’ячі пройшов вздовж лінії воротарського майданчика, і Давіду Сілві залишилося тільки попасти в порожній кут. Воротарський майданчик так і називається, тому що там повноправний господар воротар. Шовковський залишився на лінії не пішовши на перехоплення. В третьому голі- Туре спокійно прийняв м’яч, підняв голову, прицілився і завдав удару приблизно з лінії штрафного майданчика, тобто, відстань десь була 16-18 метрів. До 9-ки, чи навіть до 6-ки там було дуже далеко. До того ж, воротар бачив момент удару, але так і відбити не зміг. Моє враження, що голкіпер на рівні плей –офф ЛЧ повинен відбивати такі удари

Думаю, що це вже можна називати системою. В будь –якої людини реакція з часом вже не така гостра. Це людська фізіологія. Наприклад, в матчі проти «Челсі «Шовковський теж не виручив після удару Вілліана зі штрафного, тільки через запізнілий стрибок.

Потрібно розуміти, що Шовковський вже не хлопчик і вічний людей не буває. Тим паче, що прибавилися особисті проблеми, які хочеш, чи не хочеш, будуть відображатися на грі будь –якого футболіста. Я введу до того, що потрібно мати гарний тил, або воротаря, який в разі чого підміняти легендарного голкіпера, а потім стати його наслідником.

Тут все не так просто, як може задатися на перший погляд. Воротарів багато, але впевненості в тому, що хтось з них зможе реалізуватися – немає .

Олександр Рибка поки травмований. На жаль, процес реабілітації в «Динамо» дуже довгий. Наглядні приклади Макаренка, Гармаша, Ярмоленка. Гра Рибки теж не однозначна. На рівні чемпіонату, ще нічого, але матчі проти сильних суперників показують, що він не виручає. Особливо, мені не подобається, що він дуже погано грає ногами.

Максим Коваль вже « виграв конкуренцію» в Данії. З Нового року він не грає. «Оденсе» в зимове міжсезоння взяли другого голкіпера збірної Норвегії, який став основним в команді. Тренер його хвалить та довіряє.

Помилки Артура Рудька- систематичні. Напевно, більше половину голів в його ворота залітає після стандартів. Він або не добирається до м'яча, або пролітає повз нього. Не потрібно нічого пригадувати, варто тільки пригадати останній матч проти Олександрії. Всі ці проблеми були і в дублі, і в «Говерлі».

Дуже цікаво було б подивитися на Георгія Бущана на рівні дорослого футболу. Про нього вже говорять давно. Ще Юрій Сьомін залучав його до першої команди. В «молодіжці» Ковальця був основним воротарем. Високий, дуже гарно грає на виходах, має реакцію, наче вміє грати ногами, за манерою гри та зовні дуже нагадує Дениса Бойка

Вадим Солдатенко ще дуже молодий. Він ще за дубль на так багато грає. За манерою гри та й зовні Вадим майже близнюк Максима Коваля. Обидва вони з Запоріжжя.

Олександр Волинець не вражає. В часи, коли команду очолював Хацкевич його гра мені дуже подобалася, але зараз він ніяк не тягне на рівень Динамо.

Все дуже нагадує дуже знайому ситуацію для Динамо, коли гравці на позицію є, але грати при необхідності немає кому. Думаю, що варто розібратися, хто дійсно потрібний команді, хто може приносити реальну користь, а хто повинен дати дорогу іншим.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.03.2016, 10:12
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть