Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Рауля Ріанчо

2016-05-18 12:21 Для мене інформація про те, що Рауль йде з «Динамо» була, як сніг в липні. Якогось ...

Для мене інформація про те, що Рауль йде з «Динамо» була, як сніг в липні. Якогось однозначного враження – немає. Я розумію, що гра "Динамо" за останній сезон дуже втратила, двічі боляче поступилися Шахтарю, є питання по прогресу та залученням молодих гравців, по різноманіттю тактик. Але в ми всі добре пам'ятаємо, як "Динамо" грало до Рауля.

Я думаю, що головною причиною можливої відмови від іспанця стали болючі поразки від "Шахтаря". Саме в цих матчах "Динамо" програло тактично. "Шахтар" використовував всі слабкі сторони киян, а "Динамо" просто не знало, що його робити. Ігор Михайлович почав робити висновки.

Нічого немає дивного, що одні гравці тренери йдуть, а інші приходять. Так часто буває, що в футболі дуже важко працювати довго на одному місці. Завжди потрібні нові виклики, ідеї, мотивація. В мене складається таке враження, що Рауль вже повністю вичерпав себе у "Динамо". Його ідеї реалізували, а нових немає. Команда стала дуже прогнозованою. Всі приблизно знають, чого варто чекати від "Динамо". Потрібні нові ідеї, нові підходи.

Новий тренер по – новому оцінює гравців . Намагається дивитися на них під новим кутом. Так свого часу, гравці, які виглядали у Блохіна дуже слабко при тренері Реброві стали одними з лідерів команд. Насамперед, Драговіч, Віда, Сидорчук, Ленс, Даніло. Так от, за останній сезон жоден гравець "Динамо" не вийшов на новий рубіж не став сильніше.

В умовному закінченні співпраці з Раулем є дуже багато різних нюансів, які просто не сходяться. Може просто виявитися, що це чергова качка, яка покликана забрати всю увагу з Селезньова, останніх конфліктів, або проблем "Дніпра".

Цю новину оприлюднив сайт "Мачдей". Зазвичай подібні новини першими викладають сайти вболівальників Динамо, або близькі до керівників "Динамо"журналісти. Пишуть, що Рауль поїхав до "Ростова". Але "Ростов" зараз перебуває у дуже складній фінансовій ситуації. Навіть може пролетіти повз ЛЧ через борги. Платити високу зарплатню ( а Рауль отримував доволі гарні грошу у Києві), клуб напів банкрут навряд чи може. Хто бачив гру "Ростова" в цьому сезоні, той однозначно скаже,що з тактикою у Бердяєва все ок. Так було у всіх його командах. Дуже строга дисципліна на полі. Навіщо Курбану Бакійовичу ще один тактик у команді?

На місце Ранчо прийде Калітвінцев. Не знаю. Тут теж немає одного враження. Юрій Миколайович останні роки не працював. Найбільший його успіх-це робота з молодими футболістами в системі збірних. В клубній роботі він ніколи не мав успіху. Із "Закарпаттям"– вилетів, з "Волги" – пішов сам, з "Динамо" -2 – теж виглядав не дуже. Певний час працював з національною збірною. Але гра команди тоді була дуже кволою. Збірна не могла обіргати у Києві відверто слабку збірну Канади. Тренер хотів атакуючого футболу, а відповідних гравців під цю модель просто не було. Дует з Маркевичем теж не вразив. То була більше команда Мирона Богдановича.

Юрій Калітвінцев має великий потенціал, як тренер, але не реалізований. Для "Динамо" на першому місці – результат. Тут особливо не до експериментів. Всі ми добре пам»ятаємо час, коли штаб Блохіна «підсилили» Михайличенко. Результатів не було ніяких.

Також говорять, що до тренерського штабу увійде тренер молодіжки Вікенте Гомес. Не знаю. За грою дубля по ньому теж питання вистачає. Звичайно, що команда лідер, чемпіон. Але за весь час жоден гравець так і не постукався до першої команди Динамо. Гомес, якщо не помиляюся, завжди був юнацьким тренером, а тут робота з дорослими футболістами, та ще з самими високими завданнями.

Поки виходить більше запитань, ніж відповідей. Радує, що "Динамо" не задоволене своїм становищем і хоче розвиватися та йти вперед. Свого часу Гвардіола позбавився Деко, Рональдіньо та інших. Не тому, що вони були поганими гравцями, а тому що вони вже себе вичерпали у команді. Думаю, що така само приблизна ситуація із Раулем. Рауль зробив свою роботу( допоміг підняти команду Реброву), тепер може йти. Для подальшого розвитку "Динамо" потрібні інші спеціалісти.

Зараз такий час, що особливо витрачатися немає смислу. "Металіста" вже немає, "Дніпро" – ледве дихає, "Шахтар" – втратив головного тренера, може ще понести втрати по гравцях. Вилазити з штанів та купувати нових гравців для чемпіонату – немає смислу. Тому, можливо потрібне тренер, який зможе витиснути більше з цих гравців, що є.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.05.2016, 12:21
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2   24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть